Horoscopul săptămânii 13 – 19 martie 2017

Berbec

Te lupți cu timpul și oricât de organizat și de conștiincios ai fi, parcă tot mai rămâne ceva de făcut. Ești într-o agitație permanentă, pus pe fugă, debordezi de idei, care mai de care mai inedite. Ai multe proiecte de pus în practică, încearcă să faci ordine în minte și în suflet. Câștigul nu vine peste noapte, trebuie să te concentrezi pe o direcție. Se pare că relația cu copiii, educarea acestora, capătă o conotație aparte în această săptămână. Colaborarea cu persoanele aflate în străinătate îți poate aduce un profit financiar sau șansa de a semna un contract avantajos. La sfârșitul acestei perioade poți primi mesaje, nu tocmai plăcute, care te vor pune „în gardă”. Atenție sporită la colectivul de colegi, de aici pot veni multe probleme.

Taur

Se pare că îți este destul de greu să găsești un echilibru între relația de cuplu și obligațiile de la locul de muncă. Nici relația cu părinții nu este prea grozavă, mai ales cea cu tatăl. Ai un instinct aparte în a-ți „apăra teritoriul”, fizic sau sufletesc, știind cum să ții la distanță potențialii inamici. Ești creativ, atras de frumos, investind timp și energie într-un proiect important. Ești totuși nehotărât dacă merită sau nu să mergi mai departe pe acest drum. Ești dornic să te implici într-o relație de dragoste dar, ceva intervine în mod surprinzător, suficient să destrame posibilitatea. La sfârșitul acestei săptămâni vrei neapărat să rupi monotonia. Fie pleci la drum lung, fie te concentrezi pe un nou domeniu, desprinzându-te astfel de problemele cotidiene.

Gemeni

Se pare că ești dezorientat, atunci când este vorba de a lua decizii referitoare la locul de muncă. Gândește-te că o posibilă pierdere ar putea fi în avantajul tău. Efortul mental și emoțional depus la locul de muncă, îți poate crea probleme serioase de sănătate. Ascultă-ți intuiția și ai încredere că lucrurile din viața ta se vor așeza așa cum îți dorești. Desprinde-te de un mediu viciat, în care chiar nu poți să-ți găsești locul. La sfârșitul acestei perioade se pare că ești nevoit să plătești o amendă sau poți primi sancțiuni, mustrări din partea superiorilor. Acordă atenție la modul în care comunici cu familia.

Rac

Este timpul să acționezi fără să mai aștepți tot felul de confirmări din partea celorlalți, mai ales când este vorba despre domenii care țin de spiritualitate. Investești o mare parte din energia ta în munca depusă pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Ești prietenos, deschis în relația cu colegii de muncă, adaptându-te ușor la cerințele venite din partea superiorilor. În carieră se produc transformări care sunt în favoarea ta și chiar nu te poți plânge de veniturile obținute. Totuși, vei fi nevoit să faci o investiție importantă în gospodărie. La sfârșitul perioadei analizate se recomandă atenție la relația cu prietenii, de acolo putând să vină tot felul de nemulțumiri.

Leu

Îți asumi prea multe răspunderi la locul de muncă. Ești recunoscut ca fiind foarte muncitor, realizând sarcinile de serviciu cu simț de răspundere, însă acest lucru nu trebuie să ducă la neglijarea relației de cuplu. Supraveghează-ți îndeaproape parteneriatele; este absolut necesar să renunți la o afacere sau la o colaborare care nu-ți aduce decât pierderi. Atenție la colaborarea cu sexul opus! Ai acum tendința de a confunda iubirea cu sexualitatea astfel că, să nu te mire dacă vei avea parte de dezamăgiri. Spre sfârșitul săptămânii o relație ținută în secret se poate transforma într-o problemă care te poate destabiliza, din punct de vedere emoțional. Concentrează-te pe problemele care țin de casă, de familie!

Fecioară

Reușești să fii de un real suport emoțional pentru prieteni. Contribuția ta la îndeplinirea unor obiective în cadrul unei asociații poate fi destul de semnificativă. Știi să readuci starea de armonie, de echilibru, faci față cu brio problemelor cu care te confrunți. Experimentezi o gamă largă de sentimente și de trăiri, reușind să accesezi informațiile necesare evoluției tale în plan profesional. Ai acum șansa de a călători, de a întâlni oameni noi, care vor juca un rol important în destinul tău. La sfârșitul acestei săptămâni te poți confunta cu probleme în cadrul relației de cuplu. Ai tendința de a lua decizii pripite în urma unor discuții cu partenerul de viață. Fii mai realist în privința relațiilor de parteneriat.

Balanţa

Ai tendința de a exagera cu starea de pesimism. Chiar este necesar să te detașezi de probleme, apelând la curaj și la înțelepciune. Deși beneficiezi de toate resursele necesare, de informații, energie și ambiție pentru a răzbate obstacolele care sunt în calea ta, ai totuși tendința de a da înapoi. Trebuie să-ți iei „inima în dinți” și să te concentrezi pe depășirea propriilor bariere mentale. Călătorești, ești dornic să înveți, să te instruiești, să acumulezi informații importante pentru evoluția ta în plan profesional. Profită de oportunitățile care se ivesc acum și realizează-ți visul!

Scorpion

Ești îndrăgit de către grupul de prieteni, dând dovadă de modestie dar și de umor. Ești deschis, dornic să înveselești persoanele în compania cărora te afli. Știi cum să te adaptezi la situații noi iar încercările venite din partea superiorilor nu fac decât să te ambiționeze și mai mult. Îți valorifici la maxim abilitățile, bucurându-te acum de câștiguri financiare. Atenție la modul în care investești banii. Este recomandat să acorzi atenție la asocierile pe care le faci acum, mai ales dacă este vorba și de finanțări. La sfârșitul perioadei ești predispus la stres, suprasolicitare la locul de muncă, neglijându-ți astfel sănătatea. Ai acum tendința de a lucra superficial, comunicarea cu colegii și superiorii devenind destul de dificilă. Concentrează-te pe proiectele tale!

Săgetător

Dacă așteptai bani, iată că ai parte de ei, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Ai acum tendința de a acționa prea impulsiv, în cadrul unui grup de prieteni. Ceva te nemulțumește, parcă ai vrea să spui tot ce ai pe suflet. Este timpul să elimini din preajma ta oamenii care îți blochează evoluția. O relație de dragoste ținută în secret se pare că îți creează destule probleme. Devii conștient de faptul că trebuie să te eliberezi dintr-o situație confuză. La sfârșitul săptămânii este posibil să fii nemulțumit de anumite probleme, apărute în familie sau în gospodărie. Este posibil ca un obiect electrocasnic să necesite reparații urgente. Fii atent la modul în care comunici cu colegii de serviciu.

Capricorn

Știi să-ți spui punctul de vedere iar dacă ți-ai pus în minte să obții o susținere în plan financiar, chiar o vei primi. Se pare totuși că situația de compromis va fi sancționată. Atenție cu cine te sfătuiești despre susținerea unui examen, un interviu sau poate chiar despre drumul pe care urmează să-l faci. Te poți confrunta cu tot felul de obstacole, persoane care vor să te compromită, cu orice preț. La sfârșitul acestei săptămâni relația cu copilul sau persoana iubită este destul de încordată. Trecutul vine în mod nemilos peste tine, conștientizând că, oricât ai vrea, chiar nu reușești să te eliberezi de o suferință.

Vărsător

Capacitățile tale creative izvorăsc din emoții, din evenimentele cu care te confrunți în această perioadă. Știi intuitiv cum să acționezi, atunci când te confrunți cu ineditul, cu situații limită. Este timpul să te gândești că nu are rost să pui la suflet fiecare fleac. Ridică-te deasupra dezamăgirilor, mai ales atunci când vin din partea unor persoane care nu fac decât să te epuizeze, din punct de vedere energetic. Bucură-te de oportunitatea care vine de la locul de muncă. Se poate vorbi aici de un câștig financiar sau de promovarea pe un post mai bine plătit. Atenție! Ești predispus la cheltuieli peste buget. La sfârșitul acestei săptămâni așteaptă-te la confruntări cu partenerul de viață. Se pare că acesta intră în posesia unor informații, a unor mesaje secrete. Supraveghează-ți mai atent corespondența!

Peşti

Familia joacă un rol important pentru tine. Activitățile, proiectele ți le desfășori alături de cei dragi, sfătuindu-te cu aceștia, luând deciziile importante împreună. Debordezi de energie creatoare, ești harnic, ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești. Ești hotărât, curajos pentru a-ți îndeplini obiectivele propuse, în plan financiar. Banii îi câștigi, în această perioadă, prin efort personal, punând preț pe colaborare, pe dezvoltarea relațiilor de prietenie. Știi și poți să-ți valorifici acum abilitățile creatoare. Spre sfârșitul acestei săptămâni se recomandă să nu destăinui proiectele, ideile; se pare că atragi invidia colegilor așa că așteaptă-te la atacuri din partea acestora. Urmează-ți visul!