Horoscopul săptămânii 13 – 19 mai 2019

Berbec

Investește în viitorul tău. Acum e momentul să cheltuiești inteligent banii pe care i-ai agonisit. Fie că e vorba de un curs de perfecționare, de o vacanță la care ai visat dintotdeauna ori de o schimbare de locuință, astrele favorizează investițiile inteligente în această săptămână. Bucură-te de timpul petrecut cu cei dragi și încearcă să te odihnești suficient.

Taur

E o săptămână bună pentru a renunța la vicii, la oameni toxici, la relații nesatisfăcătoare. Încearcă să rupi aceste legături negative din viața ta și să te concentrezi pe viitor și pe lucrurile care îți aduc satisfacții și bucurii. E timpul să strălucești, știi asta, dar nu poți străluci dacă lumina îți e orbită de oameni sau obiceiuri neplăcute.

Gemeni

Săptămâna aceasta concentrează-te pe priorități. Nu spune nimeni să nu acorzi timp și pentru distracție sau relaxare, dar dacă știi că ai un proiect de terminat sau că șefii au anumite așteptări de la tine, străduiește-te să rezolvi ceea ce ai de făcut. Nu uita... distracția vine ca răsplată după muncă, nu invers! Și ai grijă și de sănătate, pentru că ai putea avea mici neplăceri.

Rac

E o săptămână bună pentru a lucra la planurile pe termen lung, indiferent de tipul acestora. Încearcă să îți eficientizezi munca pentru că, de multe ori, ai putea rezolva totul mult mai repede dacă socializarea, online și offline, nu ți-ar ocupa atât de mult timp. Răsplata pentru munca ta va veni chiar spre finalul săptămânii și se anunță a fi o surpriză frumoasă.

Leu

Îți spui speranțele în partenerul de cuplu, dar și toată încrederea, însă acesta ar putea lua o decizie care să nu-ți fie sută la sută pe plac. Până la urmă, dacă te-a întrebat în avans, și nu ai spus nimic, nu poți da acum vina pe el... V-ar ajuta să comunicați mai mult și mai bine, iar săptămâna aceasta veți avea nenumărate ocazii. Profitați de ele.

Fecioară

Ai timp la dispoziție și s-ar putea să ai și bani... însă numai de tine depinde cum investești aceste resurse. Astrele favorizează nativii inventivi, care au planuri exacte și care nu se tem de necunoscut. Dacă nu știi ce să faci însă, cu timpul sau cu banii, cere un sfat. Nu te arunca în cumpărături sau decizii impulsive, pentru că s-ar putea să regreți.

Balanţa

Săptămâna aceasta străduiește-te să te transformi în cea mai bună versiune a ta. Trezește-te de dimineață, fă sport, mănâncă sănătos și muncește mai eficient. Vei vedea că un stil de viață echilibrat îți va aduce mai multe satisfacții și cu siguranță mai mult timp liber, petrecut alături de cei dragi. Încearcă măcar... astrele te îndeamnă la o schimbare pozitivă.

Scorpion

Te așteaptă o săptămână plină de satisfacții, mai ales dacă ești pregătită să muncești pentru a primi aceste recompense astrale. Ai putea obține zilele acestea tot ce ai visat, chiar și anumite lucruri care-ți păreau aproape imposibile, totul este să crezi. O călătorie în scop de afaceri nu ar trebui ignorară. Da, ar putea fi vorba de ceva foarte obositor, dar vei avea multe lucruri de învățat.

Săgetător

Concentrează-te pe dragoste săptămâna aceasta. Astrele ți-ar putea scoate în cale o persoană sau o ocazie specială. Ai grijă să profiți de fiecare moment și să te bucuri cât poți de mult. S-ar putea să nu fie o dragoste de lungă durată, dar ar putea fi foarte intensă. La fel de bine, ai putea relua o relație mai veche sau ai putea revitaliza o relație actuală, dar care devenise plictisitoare. Profită de tot ce astrele îți scot în cale... meriți!

Capricorn

Săptămâna aceasta încerci să rezolvi niște probleme pe care le-ai tot amânat, însă se vor dovedi destul de obositoare mai ales dacă e vorba de birocrație, ceva ce ține de o bancă, de un împrumut, ori de niște impozite. Încearcă să parcurgi totul cu calm, până la urmă, dacă le-ai tot amânat atât înseamnă că nu sunt urgente, însă nu renunța. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Vărsător

Zilele acestea vrei să iei o decizie importantă pentru viitorul tău, dar tot nu îndrăznești să ai curajul necesar - dacă e vorba de o despărțire, mai ales. Analizează totul cu atenție, cântărește oportunitățile și neplăcerile și fă-o. Nu mai are rost să tot amâni. Cere sfatul unei persoane mai în vârstă, dacă ai nevoie de ajutor, sau măcar de un sfat, și rezolvă ceea ce ai de rezolvat. Te vei simți mult mai bine după.

Peşti

Sunt șanse mari ca săptămâna aceasta să trebuiască să iei o decizie destul de grea cu privire la viitorul tău. Până la urmă - niciodată nu știm dacă deciziile pe care le luăm sunt cele corecte. Ai grijă să analizezi bine situația, să mergi pe instinct și ai să vezi că totul va fi bine, mai devreme sau mai târziu. Nu mai amâna lucrurile, pentru că nimic bun nu iese din asta.