Horoscopul săptămânii 13 – 19 august 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13 - 19 august 2018

Urmează o săptămână bună, marcată de mai multe zile libere pe care vei alege să le petreci alături de familie și prieteni acasă, sau în apropierea casei. Nu ai planuri de vacanță momentan, însă relaxarea e prioritatea ta, așa că luni și marți faci tot ce aveai de făcut, rezolvi diverse lucruri ce țin de casă și de job, iar apoi te bucuri de liniștea binemeritată într-o scurtă vacanță.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13 - 19 august 2018

Începi săptămâna cu multă agitație, dar o s-o termini cu relaxare și voie bună. Din păcate, cineva îți dă niște planuri peste cap marți sau miercuri, dar nu te lași bătută așa repede și te reorientezi. Ai parte de momente frumoase, de clipe dedicate pasiunilor tale și de mult romantism. O să închei săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 - 19 august 2018

Săptămâna aceasta pui la punct mai multe lucruri, înainte de o vacanță sau de o deplasare. Va fi o săptămână agitată, prin urmare, dar o să te bucuri pe măsură la finalul ei. Partenerul de cuplu îți e aproape, te susține și te motivează, și împreună reușiți să vă duceți planurile la bun sfârșit. E vremea relaxării și a vacanței.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13 - 19 august 2018

Sunt șanse mari ca săptămâna asta să muncești mai puțin decât credeai. E posibil să decizi în ultimul moment să îți legi week-end-ul de ziua liberă de miercuri și să te bucuri de o binemeritată vacanță. Cineva o să încerce să-ți pună bețe-n roate la serviciu, dar nu o să te lași păgubașă așa repede - vei lupta pentru ceea ce ți-ai propus și foarte bine vei face, pentru că planul va ieși exact așa cum ți-ai propus.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13 - 19 august 2018

Nici bine nu te-ai întors din vacanță, că visezi deja la următoarea. Nu e o perioadă bună pentru muncă, nici chiar pentru tine, care ești în general o persoană foarte dedicată. Ai chef de o aventură, dar nu știi cum să faci să ți-o permiți, financiar vorbind, pentru că zilele astea traversezi o perioadă destul de sensibilă din punct de vedere al banilor. Noroc că astrele îți surâd, iar șansa apare de unde nici nu te așteptai.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 - 19 august 2018

În vreme ce alții visează la vacanță sau sunt deja în vacanță, tu muncești cu drag și spor, ca o Fecioară tipicară ce ești. O să primești bani săptămâna asta, bani care te vor scoate dintr-o criză financiară care a durat destul de mult, și pe care îi vei cheltui cumva tot în folosul muncii tale. Bravo ție, ești un exemplu de urmat!

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 13 - 19 august 2018

Cea mai bună săptămână a ta, din această vară, stă să înceapă. Ai toate șansele să primești bani, să-ți întâlnești dragostea și să fii avansată la locul de muncă. Totul merge strună în viața ta, nicio problemă la orizont, așa că te gândești chiar să-ți iei și o minivacanță pentru a te bucura cum se cuvine de tot ceea ce îți oferă astrele.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 - 19 august 2018

Ai o săptămână grozavă, perfectă pentru planuri de viitor, mai ales dacă acestea țin de locul de muncă sau chiar de schimbarea acestuia. Te gândești să începi o afacere pe cont propriu, lucru care te-ar putea face să îți împlinești unul dintre cele mai vechi visuri. Ai toate șansele să reușești, în orice ți-ai propune, drept urmare bucură-te de tot ce primești din partea astrelor.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 - 19 august 2018

Zilele acestea tânjești la relaxare, pentru că îi vezi pe toți cum se bucură de vacanță, dar din păcate tu fie n-ai timp, fie n-ai bani de vacanță. Partea bună e că astrele te vor recompensa pe alt plan, cel amoros. O să cunoști o persoană cu care vei trăi cea mai frumoasă iubire de-o vară din viața ta, iar dacă ai puțin noroc și lupți pentru asta, relația ar putea fi una de durată...

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 - 19 august 2018

S-a terminat cu relaxarea. De săptămâna asta, munca pune stăpânire pe tine, deși tu încă visezi la vacanță. O să ai parte de o trezire bruscă la realitate, dar va trebui să te adaptezi repede... nu prea ai încotro altfel, sefii se așteaptă la rezultate și nu vrei să îi dezamăgești. Joi sau vineri, o să primești vizita neanunțată a unei rude, fapt care nu te va bucura prea tare.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 - 19 august 2018

Ești în plină ascensiune profesională, într-o perioadă în care alții nu fac altceva decât să se bucure de vacanță. Bravo ție, meritai să ți se întâmple asta, pentru că ai muncit mult pentru aceste rezultate. Banii se lasă așteptați, dar laudele șefilor nu contenesc. Ai o săptămână plină, pe care o vei încheia cu o petrecere de zile mari!

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 13 - 19 august 2018

Șansele ca săptămâna asta să primești vești - poate chiar și ceva daruri - din străinătate sunt mari, iar asta te bucură pentru că e vorba de niște persoane la care ții foarte mult, chiar dacă vă vedeți destul de rar. Spre finalul săptămânii, ai toate șansele să primești și niște bani de la locul de muncă, sub forma unei prime sau poate a unor tichete de vacanță.