Horoscopul săptămânii 12 – 18 noiembrie 2018

Berbec

O săptămână plină de provocări, în care principalul tău scop va fi să te ocupi de o problemă de sănătate, pe care nu o mai poți amâna. O să ai de făcut mai multe drumuri pe la medici, dar în final o să afli ce nu era în regulă cu tine. S-ar putea să trebuiască să faci și schimbări în stilul tău de viață, așa că nu va fi deloc o săptămână ușoară pentru tine.

Taur

Zilele acestea te preocupă o problemă financiară, din care nu știi cum să mai ieși. Ai dat bani cuiva cu împrumut și persoana aceea fie nu ți i-a returnat, fie ți-a mai cerut și alții. Oricum, problemele tale de săptămâna aceasta au legătură cu un împrumut, pe care cel mai probabil tu încerci să-l recuperezi, acum că ai rămas la rândul tău fără bani.

Gemeni

O săptămână complicată stă să înceapă pentru tine. Cineva de la locul de muncă te enervează din ce în ce mai mult cu atitudinea sa. Poate că ar trebui să îi spui asta direct, iar dacă nu înțelege, pur și simplu, să încerci să mai tai din legăturile pe care le ai cu această persoană. Nu ai nevoie de prieteni toxici, după cum bine știi deja.

Rac

A venit timpul să îți îndrepți atenția spre propriile tale nevoi și spre dorințele tale. Săptămâna aceasta o să ignori oamenii negativi din jurul tău, o să îți aloci mai mult timp și o să te convingi singură că lucrurile pe care tu le faci, sunt mai bine făcute, în general, decât cele care sunt făcute de alții pentru tine. Iei atitudine și asta îți poate schimba viața în bine.

Leu

E o săptămână bună proiectelor pe termen mediu și lung. Zilele acestea te gândești să pornești o afacere pe cont propriu, te gândești la implicațiile financiare, la riscuri, la potențiale beneficii. Nu va fi ușor, dacă vei face asta, plus că trebuie să găsești niște oameni potriviți cu care să colaborezi, dar succesul va fi garantat, dacă vei avea curaj să faci acest pas.

Fecioară

Viitorul sună bine, când vine vorba de viitorul amoros. Ai parte de o săptămână interesantă, în care faci primii pași spre o nouă relație, sau poate doar spre o nouă idilă, în cazul în care momentan nu mai vrei o relație. Oricum, lucrurile se întâmplă încet și plăcut, exact așa cum îți doreai și tu de această dată.

Balanţa

Ai parte de o săptămână interesantă, plină de cuvinte frumoase pe care le primești din partea celorlalți, în tot felul de contexte. La locul de muncă pare că faci totul bine, ceea ce e, pentru tine, o premieră. Șefii te apreciază, colegii vor să învețe lucruri de la tine. Ești în al nouălea cer. Și acasă familia îți adresează numai laude pentru o problemă în care îți oferi ajutorul.

Scorpion

Săptămâna aceasta sunt șanse mari să primești o promovare la locul de muncă sau cel puțin niște bani în plus. Șefii apreciază efortul și disponibilitatea ta, iar asta e ceva ce te flatează, doar că voiai și niște rezultate adevărate - banii în plus sunt cea mai bună răsplată pentru tine. Aveai nevoie de un buget mai generos oricum, mai ales acum, în apropierea sărbătorilor.

Săgetător

Cineva de la locul de muncă îți apreciază săptămâna aceasta devotamentul și chiar te ajută să crești cumva în fața ochilor șefilor. Aceștia remarcă în sfârșit eforturile tale, ceea ce nu poate fi decât de bine. Ai grijă la sănătate, pentru că zilele acestea ai risc destul de mare de răceli, viroze respiratorii, probleme de sezon. Încearcă să-ți crești imunitatea.

Capricorn

Ai o săptămână plină, iar problemele din familie se vor răsfrânge și asupra locului tău de muncă, pentru că pur și simplu nu poți trage o linie între aceste două părți din viața ta. Ai grijă totuși să nu-ți superi șefii sau colegii cu problemele tale pentru că fiecare are nemulțumirile lui și, până la urmă, cu toții își doresc un plus de energie pozitivă, nu negativă.

Vărsător

Traversezi niște zile pline, dar te bucuri de ele pentru că în tot acest haos reușești să îți stabilești prioritățile și să vezi luminița de la capătul tunelului. O să-ți schimbi stilul de viață sau niște părți din acesta, s-ar putea să te apuci de sport și să urmezi o dietă... oricum schimbările din această perioadă sunt unele pozitive, clar.

Peşti

Astrele te îndeamnă săptămâna aceasta să spui ce nu îți convine și să înveți să zici NU. Tare și răspicat, fie că e vorba de job sau de familie, o să înveți să te pui pe tine pe primul plan și să refuzi toate rugămințile celor din jur. Asta nu înseamnă că nu vei mai ajuta pe nimeni, ci doar că nu vei mai fi atât de delăsătoare cu tine și de săritoare cu ceilalți, în a le rezolva lor problemele. Și foarte bine vei face!