Horoscopul săptămânii 12-18 martie 2018

Berbec

Pentru nativii Berbec săptămâna aceasta este prielnică legării de noi relații, în special amoroase. Sunt favorizate flirturile, aventurile, dar și consolidarea relației, acolo unde este vorba de un cuplu deja format. Cei singuri sunt sfătuiți să iasă mai des în oraș pentru a-și favoriza șansele de a-și întâlni alesul.

Taur

Pentru nativii Taur va fi o săptămână destul de tensionată pe majoritatea planurilor. Cei născuți sub acest semn vor avea tendința de a se retrage din viața socială și de a se închide în ei pentru a căuta o soluție, o rezolvare, posibil pe plan profesional. Nativii Taur se vor izola și vor medita, însă se cere vigilență, deoarece este o perioadă prielnică aflării secretelor.

Gemeni

Nativii Gemeni se bucură de o săptămână excelentă, în special la locul de muncă, unde vor reuși să intre în grațiile șefilor și vor atrage admirația celor din jur. Vor fi sprijiniți în proiectele profesionale, iar prietenii vor sta alături de ei și îi vor susține în plan personal.  

Rac

Nativii Rac se vor bucura în această săptămână de noroc și oportunități în relații. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea șanse să ducă la bun final tot ceea ce și-au propus. Am putea spune că astrele sunt de partea lor și vor întâlni persoane importante, cu funții importante, care își vor oferi sprijinul. Nu va fi cazul de înșelăciune, deci nativii Raci trebuie să profite de această perioadă din plin pentru a-și face contacte și a lega relații pe care le vor folosi pe viitor.

Leu

Pentru nativii Leu se anunță o săptămână de studiu, în care interesul va cădea pe partea intelectuală, aprofundarea unor cunoștințe sau inițierea unor cursuri noi. Sunt posibile delegații în interes de serviciu sau colaborări în proiecte ce țin de alte orașe sau țări. Este o perioadă de glorie profesională, prin urmare trebuie să-și mențină o energie la cote înalte.  

Fecioară

Nativii Fecioară au la dispoziție o săptămână să își pună ordine în sentimente și să ia o decizie, acolo unde este cazul. Poate fi vorba de o provocare în cuplu, iar urmările depind în mare parte de deciziile acestora. Pe parte financiară urmează o perioadă bună în care pot primi sume de bani sub formă de prime, cadouri sau chiar datorii mai vechi.  

Balanţa

Nativii Balanță traversează o perioadă minunată din punctul de vedere al comunicării, cu precădere în cuplu, unde rezolvă situații și au parte de înțelegere. De asemenea, cei născuți sub semnul Balanță ar trebui să se folosească de acest aspect și să favorizeze discuții cu partenerii de afaceri, negocieri sau semnări.

Scorpion

Este o perioadă prielnică pe partea profesională. Nativii Scorpion pot observa o îmbunătățire a relațiilor cu superiorii și cu colegii, pot facilita rezolvarea unor sarcini și se pot elibera de tensiunile care au existat până acum. Cei care-și caută un job se pot angaja. De asemenea, șansele ca cei născuți sub semnul Scorpion să se îndrăgostească de cineva de la locul de muncă sunt foarte mari.

Săgetător

Pe plan sentimental lucrurile merg bine și vor merge din ce în ce mai bine. Nativii Săgetător singuri se pot îndrăgosti, pot începe o nouă relație, iar cei care se află deja într-o relație pot lucra la consolidarea acesteia, cu alte cuvinte pot înainta, pot face pasul următor, indiferent care va fi acesta.  

Capricorn

Pentru nativii Capricorn urmează o săptămână în care își vor pune la punct relațiile cu membrii familiei. Vor avea loc împăcări, acolo unde au existat conflicte și vor deveni mai înțelegători vizavi de trburile gospodărelti. Vor simți nevoia de a-și petrece mai mult timp acasă, de a redecora și reamenaja locuința.

Vărsător

Nativii Vărsător vor avea săptămâna aceasta o preocupare deosebită către studiu. Vor dori să cunoască domenii și oameni noi. Cei care au ed susținut examene, le vor trece cu brio, cu condiția să nu se culce pe o ureche, ci să studieze. Către final de săptămână gândul unei schimbări în plan profesional îi va acapara și vor căuta variante.

Peşti

Dacă își vor arăta interesul și nu vor cădea în melancolia de primăvară, nativii Pești vor avea șanse financiare și oportunități de a-și îmbogăți veniturile în această săptămână. Activitățile extra, colaborările, sarcinile suplimentare sunt favorizate și ar fi bine să nu refuze nimic din ceea ce vine spre ei, ci să profite la maxim.