Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2018

Berbec

Nativii Berbec încep săptămâna în al 9-lea cer. Este posibil să cunoască dragostea adevărată, iar alesul să fie mai aproape decât s-ar fi gândit ei. Pe parte profesională trebuie să evite orice înfruntare și să încerce să-și domolească impulsivitatea, cu precădere la mijlocul săptămânii. Sfârșitul perioadei analizate îi poate găsi într-o stare melancolică și meditativă.

Taur

Săptămâna aceasta nativii Taur vor pune accent pe carieră și pe imaginea de la locul de muncă. Pot apărea noi colaborări și se pot bucura de aprecieri din partea superiorilor. Este chiar posibil ca unii nativi Taur să se îndrepte către alt domeniu de activitate. De asemenea, este momentul oportun planificării unor cplătorii și vacanțe. Pe parte sentimentală le merge din plin, își consolidează relația ed cuplu, iar cei singuri pot întâlni o persoană compatibilă.

Gemeni

Nativii Gemeni se bucură de oportunități financiare și profesionale importante în această săptămână și ar face bine să nu treacă cu vederea, ci să profite de fiecare în parte. Pot pleca în străinătate sau pot obține o colaborare avantajoasă de peste hotare.

Rac

Dacă nu sunt deja în vacanță, nativii Rac vor avea ocazia să plece în decursul acestei săptămîni. Vești bune din străinătate este posibil să apară. De asemenea, cei care studiază au șanse să aprofundeze mai bine temele în această perioadă și pot susține cu încredere examenele.

Leu

Nativii Leu pot avea parte de provocări puternice pe parte sentimentală. Dacă nu-și mai doresc o relație, acum este momentul să pună punct. De asemenea, șansele unei noi iubiri se văd la orizond, însă trebuie să aibă grijă să nu mintă, indiferent ce secret au de ascuns. Este momentul să caute armonia în jurul lor, atât în cuplu, cât și în familie.

Fecioară

Nativii Fecioară scapă de problemele de sănătate cu care s-au tot confruntat în ultimul timp și se concentrează pe îmbunătățirea condiției fizice și psihice. Este perioada ideală să înceapă un nou stil de viață. Sportul și o dieta, dacă până acum păreau o povară, de acum vor fi floare la ureche. Pe parte profesională pot avea ocazia să negocieze salariul sau chiar un job nou.

Balanţa

Nativii Balanță plutesc săptămâna aceasta într-o mare de iubire și se bucură de trăiri și emoții noi, dar și de stări sufletești deosebite alături de partener. Cei care se află într-o relație poartă discuții constructive legate de viitor, iar cei singuri, fără îndoială, au ocazia să cucerească sau să se lase cuceriți. Profesional și material vor fi susținuți astral și vor avea parte de surprize plăcute.

Scorpion

Nativii Scorpion se vor concetra în această săptămână pe relațiile cu familia și activitățile legate de locuință. Este o perioadă oportună reamenajării casei, rezolvării unor chestiuni administrative, dar se poate și demara o afacere în familie. Pe de altă parte se recomandă evitarea conflictelor cu persoana iubită.

Săgetător

Nativilor Săgetător li se cere mare atenție la ceea ce transmit și la felul în care comunică cu ceilalți. Fie pot transmite ceea ce nu trebuie și pot dezvălui secrete fără voia lor, fie ar putea auzi informații importante care să-i ajute într-un proiect ulterior. De asemenea, pot avea parte de o călătorie sau de o colaborare nouă, o șansă importantă care să le schimbe cariera.

Capricorn

Este o săptămână ideală pentru suplimentarea veniturilor și pentru semnarea unor contracte avantajoase care să umple conturile rapid. La locul de muncă pot apărea discuții legate de salariu și este momentul ca nativii Capricorn să se impună și să-și ceară partea. Cu toate acestea, va fi o săptămână care-i va suprasolicita profesional pe cei născuți sub semnul Capricorn, însă pe parte sentimentală lucrurile se așează și pot apărea noi dorințe ca, de exemplu, trecerea la un alt nivel, poate întemeierea unei familii.

Vărsător

Este săptămâna potrivită pentru nativii Vărsător care vor să facă schimbări în plan profesional sau personal. Este momentul ca aceștia să se decidă pe cine păstrează în viața lor și pe cine elimină. De asemenea, vor clarifica probleme din trecut și vor vindeca răni rămase deschise. Vor exista deopotrivă și oportunități sentimentale și financiare, dar și șanse de evoluție din punct de vedere profesional.

Peşti

Nativii Pești vor fi vedetele săptămânii și se vor bucura de succes și noroc pe toate planurile. Sunt sfătuiți să profite la maxim de oportunitățile astrale și să nu lase să le scape nicio ocazie, cu precădere pe plan amoros. Vor fi copleșiți de sentimente mărețe, de întâlniri karmice, vor consolida relația existentă și o vor duce la alt nivel, iar nativii singuri vor scăpa de acest apelativ. Vor clarifica probleme din trecur, vor dezlega mistere, vor afla secrete și vor face curățenie în toate domeniile din viața lor.