Horoscopul săptămânii 12 – 18 august 2019

Berbec

Săptămâna aceasta se perfectează aspectul de Lună Plină care îți va aduce încheierea unei etape legate de o relație de prietenie. Acest aspect poate însemna și că cineva din anturaj își recunoaște sentimentele pentru tine și începi o poveste de dragoste, dar poate însemna și un conflict cu un prieten care vă poate despărți pentru o peroiadă. Poți culege roadele dintr-un proiect, dintr-o colaborare.

Taur

Întreaga săptămână vei fi frământată de un context profesional și nu este exclus ca odată cu Luna Plină care se formează acum să închei un capitol legat de carieră. Posibil, de asemenea, să-ți schimbi aspirațiile și să-ți dorești o altă funcție, să-ți dorești să-ți schimbi domeniul de activitate. Unii Tauri se pot angaja în această perioadă

Gemeni

Este o perioadă favorabilă pentru călătorii și nu este exclus să pleci, fie în scurte vacanțe, fie în deplasări în interes de serviciu. Atenție! Conflictele legate de propriile gânduri, credințe și prejudecăți se pot intensifica. Este o săptămână cu puternic impact asupăra principiilor de viață. Îndrăznește să faci schimbări și să lași deoparte ceea ce nu te mai reprezintă.

Rac

Săptămâna aceasta poți încheia un partaj, un proces, poți intra în posesia unui bun material, poate chiar o moștenire. Discuțiile pe tema banilor cu persoana iubită pot avansa și pot da naștere conflictelor. Te sfătuim să fii mai tolerantă și înțelegătoare cu cei din jur. Sunt favorizate asocierile și semnarea de noi parteneriate profesionale.

Leu

Este momentul să închei un capitol sentimental, să pui punct unei relații care nu mai funcționează, iar Luna Plină care se perfectează în această perioadă îți va creea contextul astrologic necesar. În plan profesional este posibil să închei o colaborare, un parteneriat de afaceri și să culegi roadele financiare.

Fecioară

Luna Plină care se formează în această săptămână îți poate aduce încheierea unei etape profesionale. Poți pleca de la locul de muncă și te poți angaja în altă parte, însă nu te sfătuim să-ți dai demisia fără să ai ceva sigur, mai ales să o faci într-un moment de impulsivitate. Pe de altă parte, îți recomandăm să fii mai atentă la sănătate. Te poți confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Balanţa

Este o perioadă bună pentru a discuta cu partenerul de viață posibilitatea de a deveni părinți. Pe de altă parte, cei care au deja copii pot reuși să se implice mai mult în educația acestora și pot duce relația la alt nivel. Este o săptămână bună pentru artă, creație și cei care au legătură cu aceste domenii pot avea parte de succes, de culegerea unor roade.

Scorpion

Săptămâna aceasta interesul tău va cădea asupra familiei și locuinței. Este posibil să apară discuții cu membrii familiei și în urma acestora să închideți un context conflictual mai vechi. De asemenea, poți finaliza niște acte și poți intra în posesia unei locuințe. Se întrevăd schimbări de domiciliu.

Săgetător

Întreaga săptămână vei comunica excelent cu cei din jur și vei reuși să lămurești niște confuzii, totodată, închizând acele capitole din viața ta. Cei care studiază, învață sau dau examene acum pot avea parte de succes. Este momentul ca unii Săgetători să obțină o diplomă și sunt sfătuiți să o valorifice.

Capricorn

Un proiect se încheie și tu culegi roadele financiare. De asemenea, nu este exclus să pui bazele unor noi colaborări care să-ți îmbunătățească veniturile în timp. Încearcă cu încredere să renegociezi niște condiții contractuale pentru că șansele de a obține o mărire de salariu sunt edstul de mari în această perioadă.

Vărsător

Este o perioadă în care trebuie să-ți acorzi mai multă răbdare ție însăți, să te preocupi mai mult de persoana ta și să vezi ce te face cu adevărat fericită, ce te împlinește și te liniștește. A venit vremea ca o serie de principii de viață să fie eliminate și să-ți schimbi niște tipare comportamentale. Nu este exclus ca o poveste de dragoste care nu mai funcționează să se încheie acum, odată cu Luna Plină care se formează în această săptămână.

Peşti

Este o săptămână în care simți nevoia să te interiorizezi, să te întorci în trecut, să cauți persoane cu care ai avut o legătură cândva pentru că nevoia de validare este mare. Te poți confrunta cu crize interioare și este de preferat să-ți menții pe cât posibil echilibrul. Nu te lăsa pradă viciilor și vechilor dependențe. După ce va trece această Lună Plină care se formează acum vei observa că te vei vindeca și vei vedea viața cu alți ochi.