Horoscopul săptămânii 11 septembrie – 17 septembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11 - 17 septembrie 2017

Pregăteşte-te pentru multe surprize frumoase săptămâna aceasta. De luni până joi vei avea mult de lucru la serviciu, şi surprizele ar putea veni mai degrabă din partea familiei, însă de joi încolo, surprizele apar în viaţa ta amoroasă şi îţi dau toată existenţa peste cap. Nu e exclus să te îndrăgosteşti la prima vedere, poate chiar pe stradă, sau să te agaţe cineva într-un loc cu totul neaşteptat... la un service auto, la farmacie sau la piaţă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11 - 17 septembrie 2017

Ai grijă ce decizii iei în prima parte a săptămânii, pentru că aceste decizii ţi-ar putea influenţa tot restul anului. E foarte important să nu iei hotărâri importante pe loc, ci să stai să analizezi bine situaţiile în care te afli, indiferent de natura acestora. La sfârşitul acestei săptămâni ai şanse mari de a primi nişte bani, aşa că week-end-ul se anunţă plin de distracţie.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 - 17 septembrie 2017

Săptămâna aceasta eşti avantajată din punct de vedere al comunicării. O să poţi comunica uşor cu toată lumea şi te vei putea face înţeleasă de toată lumea. Asta îţi poate oferi o mulţime de avantaje, mai ales la locul de muncă, dacă ştii să profiţi aşa cum trebuie de toate situaţiile. Lasă timiditatea deoparte şi spune ce gândeşti, când gândeşti. Nu mai aştepta să ţi-o ia alţii înainte!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11 - 17 septembrie 2017

O săptămână plină de acţiune te aşteaptă! Nu numai că vei avea multe lucruri de rezolvat, dar vei avea şi energia necesară pentru a le rezolva şi pentru a-ţi face apoi noi planuri. Tot în această perioadă începi să te gândeşti din ce în ce mai mult şi la viitor şi la anumite schimbări pe care ţi le doreşti deja de ceva vreme. Poate că e mai bine că ai stat să analizezi până acum situaţia, pentru că acum îţi va fi mult mai uşor să iei o hotărâre şi să nu ai eventuale regrete apoi.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11 - 17 septembrie 2017

Săptămâna aceasta te aşteaptă multe provocări, dar dacă vei trece cu bine de toate, vei avea numai de câştigat. În primul rând, în primele trei zile ale acestei săptămâni va trebui să te concentrezi foarte bine pe locul de muncă. Se anunţă nişte schimbări acolo şi, dacă vrei ca acestea să nu te ia prin surprindere, ar fi bine să fii foarte atentă. Apoi, sfârşitul de săptămână vine cu multă distracţie, dar şi cu provocări de ordin personal...

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 - 17 septembrie 2017

Zilele acestea aşteaptă-te la o mulţime de schimbări în viaţa ta. Poate că unele îţi vor fi pe plac, poate că unele te vor întrista, iar altele te vor deprima pentru o scurtă perioadă. Dar toate sunt spre binele tău, iar tu trebuie să reţii acest lucru şi să ai încredere că astrele îţi dau energie bună şi te vor ajuta să treci peste tot. Uneori, pentru a obţine lucrurile pe care ni le dorim, trebuie să facem sacrificii importante, iar asta vei face şi tu săptămâna aceasta.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 11 - 17 septembrie 2017

O săptămână cu multe oportunităţi, asta te aşteaptă, dragă Balanţă! Pregăteşte-te să intri în următoarele zile într-un vertij de emoţii, întâmplări, situaţii. Dar nu te speria! Totul e spre binele tău, chiar dacă nu pare. Multe oportunităţi se vor ivi în viaţa ta până la finalul acestei săptămâni. O să ai parte de bani, de oportunităţi noi de carieră, de prieteni noi şi de tot ceea ce până acum doar visai.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 - 17 septembrie 2017

Săptămâna aceasta astrele îţi surâd, dragă Scorpion. Pregăteşte-te pentru tot ce e mai bun! Da, poate că e greu de crezut că după o perioadă atât de grea cum ai avut tu, soarele va răsări şi pe strada ta, dar dacă nu crezi e suficient să ai răbdare şi te vei convinge singură. Totul începe de joi seară, aşa că ai puţină răbdare... mai e un pic. Dar în toată această perioadă ar trebui să îţi pregăteşti psihicul pentru ceea ce va urma.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 - 17 septembrie 2017

O săptămână cu de toate te aşteaptă, dragă Săgetător. La începutul ei s-ar putea să-ţi pierzi puţin speranţa, pentru că nu începe prea roz, însă dacă ai răbdare, dacă eşti optimistă şi perseverentă, vei vedea că lucrurile se vor schimba radical începând de miercuri seara sau joi dimineaţa. O să ai parte de lucruri la care până acum doar visai şi să nu te mire dacă printre toate aceste lucruri o să câştigi la un concurs sau la loto. Astrele îţi oferă mult noroc la finalul acestei săptămâni.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 - 17 septembrie 2017

Pentru tine, această săptămână vine numai cu veşti bune, de la persoane îndepărtate sau pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. O să reiei mai multe legături pe parcursul acestei săptămâni, legături pe care iniţial le credeai pierdute, dar uite că astrele îţi vor demonstra că te-ai înşelat amarnic. În week-endul care urmează pregăteşte-te pentru multe surprize, dar şi pentru multe petreceri. O să fii prinsă într-un party continuu!

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 - 17 septembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână plină de peripeţii, dragă Vărsător. Să nu intri în panică dacă o să-ţi pierzi cheile de la casă, dacă vei întârzia la o şedinţă foarte importantă sau dacă vei uita pur şi simplu că ţi-ai dat întâlnire cu partenerul de cuplu. Astrele sunt de vină pentru starea ta, pur şi simplu nu te mai poţi concentra, visezi cu ochii deschişi, dar până săptămâna viitoare vei reveni la normal. Aşa că ia-o cum vrei, dar acceptă că zilele următoare nu prea ai şanse de scăpare.

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 11 - 17 septembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână plină de inedit, dragă Peşte. Partea cea mai frumoasă din toată nebunia care urmează zilele acestea e că vei avea mult de câştigat pe plan profesional. Cineva îţi va remarca reacţiile, entuziasmul şi energia şi îţi va face o propunere de nerefuzat, propunere din care ai şanse mari să ieşi şi cu mai mulţi bani, şi cu mai multă experienţă. Aşadar, oricât de ciudate ţi s-ar părea propunerile de săptămâna aceasta, acceptă-le!