Horoscopul săptămânii 4 – 10 septembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4 - 10 septembrie 2017

Începi această săptămână destul de agitat, nemulțumit de relația cu partenerul de cuplu. Trebuie să privești cu mai multă îngăduință la cei din jurul tău, încercând să-ți controlezi mai bine starea de agresivitate. Este recomadat să fii mult mai realist în alegerile pe care le faci acum și să nu accepți să intri în parteneriate dubioase. Nu este exclus să întâlnești, la sfârșitul perioadei analizate, o iubire din trecut sau să reiei conversația cu o persoană dragă și de departe, despre care nu mai știai nimic, de mult timp.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4 - 10 septembrie 2017

Nu ar trebui să asculți la vorbele răutăcioase venite din partea invidioșilor! Ai drumul tău și știi exact ce ai de făcut, mai ales atunci când ești susținut și de către partenerul de viață în îndeplinirea proiectelor importante, care îți pot aduce câștiguri consistente. Lasă-te ghidat de intuiție, de credința că nimeni și nimic nu te poate abate de la drumul tău, cât timp îți urmezi visul. Poți primi vești importante de la distanță, poate chiar de peste hotare. Starea de liniște o vei regăsi numai alături de persoana dragă. Comunici mult, faci tot felul de planuri de viitor, alături de partenerul tău de viață.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 - 10 septembrie 2017

Încă de la începutul acestei perioade cineva din grupul tău de prieteni te supără, face o remarcă ce „nu-ți pică bine”. Relația cu persoana iubită este destul de incertă, având parte de tot felul de contradicții, simțindu-te bulversat de starea ei de nehotărâre.  Putem vorbi despre un sfârșit de săptămână în care gândul la persoana iubită dar și la bani îți ocupă cea mai mare parte din timp. Faci tot felul de calcule, îți faci tot felul de griji. Detașează-te măcar acum de probleme și ia partea frumoasă a vieții: fericirea este în tine!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4 - 10 septembrie 2017

Ceva mocnește în familie și poate răbufni chiar la începutul acestei săptămâni. Dar tot răul ar putea fi spre binele tău. Te concentrezi prea mult pe carieră riscând astfel să neglijezi viața de familie. Este momentul să fii mult mai înțelegător cu cei dragi, din familie. În parteneriate este multă agitație, ești decis să (re)lansezi o afacere, cauți tot felul de informații, studiezi legi, nu ai pic de liniște. Relația cu partenerul de viață este oarecum încordată, de tine depinde să ajungi la sufletul acestuia, să ierți și să te ierți.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4 - 10 septembrie 2017

Începutul acestei săptămâni poate fi destul de nefavorabil călătoriilor așa că este recomandat, în limita posibilului, să eviți deplasările. În carieră se întâmplă lucruri interesante, putând fi vorba despre multă muncă, responsabilități dar și despre energie, idei originale și dedicare din partea ta. Ai acum toate șansele ca munca să-ți fie recunoscută și recompensată. Familia te susține în demersurile pe care le faci, fie că este vorba de bani, fie că ești susținut moral de cei dragi. Te simți norocos să-i ai pe cei dragi alături de tine.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 - 10 septembrie 2017

Ești nevoit să faci cheltuieli importante pentru copii dar simți că merită, mai ales că este foarte inportant pentru tine să-i știi fericiți. Ești în alertă, atunci când observi că se cam golește pușculița! Poți relua acum legătura cu o persoană aflată la distanță sau te hotărăști să pleci într-o deplasare care îți poate aduce multe răspunsuri interesante, vis-a-vis de o relație de iubire. Lasă-te ghidat de inspirație! Dacă ai de susținut un interviu, examen sau participi la un workshop este o perioadă benefică, când poți obține rezultate notabile, dând dovadă de inspirație, știind cum să-ți exprimi cu convingere ideile.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 4 - 10 septembrie 2017

Ești plin de energie, inițiativă, dornic să faci mai multe treburi, în același timp. S-ar putea să-i enervezi pe cei din jur cu starea ta de „efervescență”, înflăcărându-te prea repede, încercând să faci impresie în cercul de prieteni. Relația cu partenerul de viață este deosebit de încordată, la începutul acestei perioade, reușind cu mare greutate să-ți stăpânești starea de agresivitate față de acesta. Este recomandat să te concentrezi mai mult pe carieră dar fără să uiți de familie. Putem vorbi acum despre favorizarea proiectelor secrete, pe care le poți pune în aplicare, bucurându-te de câștiguri financiare.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 - 10 septembrie 2017

Te simți în formă, fiind preocupat de felul în care arăți, să-ți reînnoiești garderoba. Ești mult mai dornic să impresionezi sexul opus. Nu pierzi veremea deloc! Te gândești și te răzgândești. O problemă majoră pentru tine este finanțarea, banii care nu ajung pentru ceea ce își dorește sufletul tău așa că trebuie să te limitezi la ceea ce-ți poți permite. Se cere mai multă chibzuință din partea ta. Te poți bucura de susținerea venită din partea unei persoane dragi astfel că există premisele pentru a face un pas important în relația de dragoste.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 - 10 septembrie 2017

Ar cam fi momentul să te detașezi de „prietenii” care ți-au făcut tot felul de probleme, în ultimile săptămâni. Chiar este momentul să te liniștești și să-ți regăsești starea de optimism și de bucurie de viață. Este vremea să aduni alături de tine oamenii dragi sufletului tău, oameni alături de care să poți râde, să mergi în călătorii, să petreci momente unice. Această săptămână îți poate readuce starea de liniște, cât timp îți dorești. Te poți bucura de câștiguri financiare, de o promovare, o mărire de salariu sau, pur și simplu, primești daruri care te vor bucura cu adevărat

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 - 10 septembrie 2017

Ai tendința de a fi prea critic cu cei din familie sau la locul de muncă. Este recomandat să acorzi mai multă atenție la ce și cum spui, altfel riști să rănești oamenii dragi. Nu trebuie să pui în „cârca” altora problemele tale, este bine să-ți controlezi starea de neliniște, de agitație. Relația cu copii este destul de bună iar ziua de 7 septembrie îți poate aduce mesaje frumoase, în legătură cu aceștia. Este cazul să te mobilizezi! O relație de prietenie cu persoane aflate peste hotare îți poate aduce mesaje importante. Poți chiar să pleci într-o călătorie mult dorită.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 - 10 septembrie 2017

Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să desoperi informații prețioase în momentele cele mai neașteptate, pe cale neoficială, mai exact, prin intermediul bârfelor. Nu trebuie să te enervezi ba din contră, ai astfel ocazia să folosești aceste informații în avantajul tău. Este momentul potrivit să te desprinzi dintr-un grup care nu se mai potrivește cu felul tău de a fi. Ești atras de subiecte, domenii care vizează ezoterismul, spiritualitatea dar și psihologia umană. Te dedici studiului, preferând să petreci timpul liber în solitudine.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 4 - 10 septembrie 2017

Beneficiezi de multă energie, ești dornic să rezolvi problemele de prin gospodărie, într-un timp record. Nimeni și nimic nu-ți poate sta acum în cale. În plan financiar ești hotărât să aplici strategii originale pentru a atrage mai multe câștiguri. Atenție! este posibil să te implici în niște asocieri care îți pot produce pierderi pe termen lung. Partenerul de viață îți poate face o surpriză, poate fi vorba chiar și despre o excursie în doi, departe de casă, eventual peste hotare.