Horoscopul săptămânii 11 – 17 noiembrie 2019

Berbec

Încearcă să eviți crizele de gelozie și posesivitate în cuplu pentru că săptămâna aceasta aspectele sunt destul de tensionate în sectorul sentimental. Dă dovadă de mai multă înțelegere față de partener. Pe de altă parte, sectorul financiar ar putea suferi unele modificări. Posibil ca unele contracte să se încheie, însă vei găsi noi colaborări sau noi variante de a-ți îmbunătăți veniturile.

Taur

Este o săptămână favorabilă pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață. Poți începe cu o schimbare de look sau o dietă mai sănătoasă, un antrenament sportiv. În orice caz, va fi nevoie să te odihnești mai mult. Sentimentele și emoțiile tale te pot copleși prin intensitate și te sfătuim să cauți răspunsuri mai profunde la frământările zilnice, dincolo de sfaturile primite de la ceilalți. În plan sentimental, nu este exclus să te întrebi dacă într-adevăr partenerul de viață este ceea ce-ți dorești. Îți poate satisface nevoile materiale și spirituale așa cum îți dorești?

Gemeni

În prima parte a săptămânii ai tendința de a te interioriza mai mult. Tu ești o fire sociabilă, însă vei simți din plin să pătrunzi în profunzimile sufletului și să faci unele cercetări. Posibil ca situații din trecut să revină ușor agresiv în viața ta, amintiri să se întoarcă în gândul tău și să-ți fie din ce în ce mai greu să-ți dai răspunsuri la dilemele cu care te confrunți. Nu te suprasolicita și odihnește-te mai mult, mai ales că la locul de muncă situația poate fi destul de încordată, cu sarcini multiple și dedline-uri scurte.

Rac

Se conturează momente intense în cercul de prieteni sau în viața sentimentală. Posibil să nu mai rezonezi cu oamenii cu care înainte te simțeai în largul tău și astfel să începi un amplu proces de reevaluare a situației. Mai exact, cei care nu-ți satisfac nevoile emoționale și materiale s-ar putea să nu-ți dorești să mai facă parte din anturajul tău. Este o săptămână bună pentru a te implica în proiecte umanitare, acte de caritate, dar ai grijă să nu fii păcălită. Verifică și află ca sub umbrela unui act de voluntariat să nu se ascundă altceva!

Leu

Este o săptămână foarte bună pentru a culege roadele unui plan profesional pe care l-ai demarat cu mai mult timp în urmă. Poate fi vorba de o avansare în funcție, de o ieșire în lumina reflectoarelor sau de o schimbare a locului de muncă. Familia îți va fi sprijin, însă și tu va trebui să dai dovadă de același suport la rândul tău. Petrece mai mult timp cu cei dragi! În weekend dedică timp odihnei pentru că este posibil să fii mai posomorâtă și antisocială.

Fecioară

Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce te ajută să avansezi profesional. Poate să fie vorba de a te înscrie la un curs, un seminar, poate despre obținerea unei diplome. Învață ceva nou! Comunicarea va fi un punct forte și poți lămuri multe dintre situațiile încordate pe care le ai cu cei din jur, în special cu rudele. Se întrevăd călătorii scurte și chiar vești sosite din străinătate. Te sfătuim să fii mai prudentă la cheltuieli și la gestionarea finanțelor.

Balanţa

Este foarte probabil ca în această săptămână să ai parte de vești financiare neașteptate. Posibil ca proiecte, colaborări, asocieri, procese, partaje să se încheie acum și să culegi niște roade sau să obții un credit, o finanțare. Dacă îți administrezi banii cu partenerul de viață sau cu familia s-ar putea să fie nevoie să stabiliți noi reguli. Se întrevăd tensiuni care demonstrează că ceva trebuie schimbat. În cuplu ai tendința de a te impune mai mult decât trebuie, de a deveni prea autoritară, atitudini care sunt de evitat acum!

Scorpion

Este o săptămână în care accentul cade pe parteneriate, fie că este vorba de un parteneriat de afaceri sau de propria ta relație de cuplu. Încearcă să nu fii posesivă, geloasă și cu atât mai puțin autoritară, să încerci să deții controlul absolut al celor din jur pentru că riști să pierzi foarte mult. În relațiile (profesionale sau personale) în care lucrurile nu mai funcționează și partenerii nu se îndreaptă înspre același scop există posibilitatea să apară o ruptură definitivă. Nu neglija odihna!

Săgetător

Este o săptămână în care vei fi urmărită de stres și de situații tensionate, în special la locul de muncă. Din acest motiv, dacă nu vei administra ecorespunzător, echilibrat, situația s-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate. Emoțiile trăite în plan sentimental vor fi intense și nu este exclus, dacă ești singură, să te îndrăgostești. Te sfătuim să acorzi mai mult timp familiei și persoanei iubite, copiilor.

Capricorn

Te atenționăm că este o săptămână destul de intensă, cu trăiri puternice în plan sentimental. Dacă relația în care te afli este pe muchie de cuțit, dacă partenerul nu-ți satisface nevoile materiale și emoționale, nu este exclus ca aceasta să se încheie. Aspectele astrologice ar putea lăsa loc de prietenie între voi, de pauză, sau te poți decide să mai dai o șansă relației, însă poate fi doar o chestiune de timp. Dcaă situația este roz, atunci puteți discuta și planifica să deveniți părinți. Cheful de muncă nu va fi cel dorit prin natura zodiei tale, ci mai degrabă vei căuta relaxarea și distracția.

Vărsător

Săptămâna aceasta familia ocupă un loc important și este de preferat să te dedici mai mult celor dragi, nevoilor și necesităților materiale și emoționale ale acestora. Se întrevăd discuții legate de locuință, de o mutare sau un proces de vânzare/cumpărare a unui imobil. Scopurile profesionale sunt înalte, însă va fi nevoie de mult mai multă determinare, muncă și perseverență pentru a le atinge. În weekend te sfătuim să te odihnești mai mult și să acorzi timp suficient activităților care te relaxează, pasiunilor tale.

Peşti

Este o perioadă foarte bună să studiezi, să înveți, să acumulezi informații noi. Poți afla despre un curs, seminar care se ține în apropiere și te sfătuim să nu-l eviți. Ceea ce vei învăța acum te-ar putea ajuta mai târziu dacă-ți dorești o avansare în carieră sau schimbarea domeniului de activitate. Atenție la comunicare și la deplasări, sector care te poate solicita neașteptat acum. Poți rezolva o situație administrativă mai veche acum.