Horoscopul săptămânii 11- 17 martie 2019

Berbec

Conflictele cu colegii ar putea tensiona atmosfera de la locul de muncă și chiar te-ar putea epuiza dacă nu te impui și nu-i pui la punct. Ai tendința de a munci mai mult decât trebuie și asta ți-ar putea afecta sănătatea. Îți recomandăm să nu faci cheltuieli majore și nici investiții în haine, accesorii sau obiecte de locuință.

Taur

Îți dorești să-ți petreci mai mult timpul cu cei dragi și nu este exclus să faci o schimbare în planurile tale și să dai o fugă să-ți vizitezi părinții sau niște rude mai îndepărtate. Încearcă să ai mai multă încredere în propriile tale vise și să faci toți ce-ți stă în putință pentru a le pune în aplicare. Dacă ești singură, pune-te în valoare, nu este exclus să întâlnești o persoană care să-ți trezească interesul.

Gemeni

Stresul și multitudinea task-urilor de la locul de muncă îți pot tăia elanul creator și te pot obosi peste măsură. Încearcă să nu duci acasă stresul acumulat deoarece contextul astrologic al săptămânii predispune la conflicte cu partenerul de viață. Atenție la sănătate care poate fi afectată în special în a doua jumătate a perioadei analizate.

Rac

Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă destabilizantă și defavorabilă investițiilor. Cu greu vei reuși să-ți achiți facturile și dacă este vorba de alte cheltuieli neplanificate, atunci chiar va trebui să faci sacrificii. Nu-ți recomandăm însă să te împrumuți. Relația cu persoana iubită poate fi încercată de niște secrete care pot ieși acum la iveală, prin urmare îți recomandăm prudență în dialog.

Leu

Nu vei fi chiar în apele tale în săptămâna ce urmează și este posibil chiar să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Te sfătuim să nu fii superficială și să acorzi toată atenția necesară acestui aspect. În plus, la locul de muncă te simți acaparată de sarcini și pe un fond de oboseală și imunitate scăzută, nu va fi greu să te îmbolnăvești. Încearcă pe cât posibil să te relaxezi mai mult în timpul liber și să te odihnești.

Fecioară

Șansele de a începe o nouă poveste de dragoste există, însă dacă va fi vorba de o persoană de la locul de muncă sau cunoscută îrin intermediul jobului, te sfătuim să nu te lași dusă de val. Dacă deja ești într-o relație, atunci poți avea parte de momente romantice în cuplu. Către finele perioadei analizate s-ar putea să primești unele reproșuri din partea părinților, care te pot acuza de indiferență față de familie.

Balanţa

În această săptămână ai șanse mari de a pleca într-o călătorie, însă te atenționăm că nu este exclus ca planul să se amâne sau să ai parte de neplăceri la drum. Ai mare grijă la acte și la relația cu legea, mai ales dacă circuli în alte țări, cu cultură și mentalitate diferită. Din punct de vedere financiar ai parte de o perioadă bună și chiar poți primi cadouri și sume de bani cadou.

Scorpion

Dacă ești singură, atunci este le înțeles să ai o dispoziție către flirt și cuceriri, însă dacă ai o relație te sfătuim să nu te avânți prea departe deoarece totul poate ieși la iveală în această perioadă, inclusiv o aventură mai veche pe care ai avut-o și despre ai crezut că a rămas în spate, acum poate ieși la suprafață. Vești mai bune vin însă din zona financiară, unde vei reuși să obții o investiție, să semnezi un parteneriat de afaceri sau să aduci un venit în plus în casă în urma unui comision făcut.

Săgetător

Dacă ai planuri să-ți renovezi casa sau să pleci într-o minivacanță cu familia, atunci te anunțăm că ai parte de susținere astrologică. Cu toate acestea, se cere prudență la drum pentru că Mercur se află în retrogradare acum. Din zona profesională vin vești bune, posibil să ți se acorde un drept pe deplin meritat pentru care ai luptat sau să reușești să semnezi un contract avantajos. Nu este momentul să faci cheltuieli majore, împrumuturi sau credite.

Capricorn

Începi săptămâna cu deosebit interes pentru persoana iubită și vei dori să-i fii pe plac, să o mulțumești și să o bucuri cu mici cadouri. De asemenea, complimentele nu vor lipsi, dar te sfătuim să fii atentă la edclarațiile de dragoste pe care le poți face cuprinsă de euforia momentului și care pot să nu reflecte realitatea.

Vărsător

Dacă te ocupi de amenajarea sau renovarea casei, ei bine s-ar putea să te simți fără energie și mult prea obosită pentru activitățile profesionale care te solicită din toate părțile. Poate ar fi mai bine să-ți iei concediu o perioadă pentru a te concentra pe priorități. Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate pe întreaga perioadă analizată.

Peşti

Nu va fi chiar o perioadă bună pentru tine din punct de vedere psihic, deoarece te vei simți acaparată de sarcinile de la locul de muncă și capacitatea de organizare și concentrare se va diminua foarte mult. În plus, în plan financiar poți fi ușor mai mult restricționată. Pe de altă parte, ai putea avea parte de sprijin și susținere din partea persoanei iubite, iar dacă ești singură nu este exclus ca un nou partener să apară în calea ta.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!