Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie 2018

Berbec

Drumuri lungi și multă agitație. Cam asta te așteaptă în această săptămână, o săptămână marcată de probleme administrative, fiscale sau bancare. Ai multe de rezolvat, multe de planificat, dar nimic nu-ți stă în cale. Dacă te simți depășită de situație, ia o pauză. La serviciu totul merge bine, mai puțin faptul că e posibil să rămâi fără bani zilele acestea. Un prieten te poate salva cu ajutorul unui împrumut.

Taur

Te pregătești de o vacanță sau de un drum zilele acestea, poate în interes de serviciu. Colegii te susțin și îți demonstrează încă o dată că munca în echipă poate da roade fantastice. Ai multe de demonstrat săptămâna asta și vrei să o faci, pentru că lupți pentru un salariu mai mare sau pentru un post mai bun. Spre sfârșitul săptămânii, mici probleme de comunicare în familie ți-ar putea da niște planuri peste cap.

Gemeni

O săptămână interesantă stă să înceapă pentru tine. Dacă inițial aveai planuri de a rezolva multe lucruri, ai să vezi că nu prea se va întâmpla acest lucru, din păcate. Atenție mare, pentru că ai risc de accidente. Săptămâna aceasta, dacă vrei să reușești cât mai multe lucruri, fă-ți o listă și organizează-te cât de bine poți. Altfel... sunt mici șanse de a reuși, pentru că mereu o să apară altceva și altceva de rezolvat.

Rac

Ai o săptămână marcată de stres și agitație. Din această cauză, încerci pe cât posibil să te relaxezi acasă. Niște plimbări lungi, seara, sau chiar puțină meditație nu ți-ar strica. Ești în căutarea unei schimbări, nu știi încă pe ce drum vrei să o apuci, dar zilele acestea te-ar putea aduce mai aproape de visul tău. Ai grijă la bani, pentru că e posibil să rămâi fără ei...

Leu

O săptămână marcată de energie pozitivă și apropiere față de familie sau partenerul de cuplu. Încerci zilele acestea să îi ajuți pe cei din jur mai mult ca oricând, chiar dacă ei nu ți-o cer, și vrei să le fii aproape, ori de câte ori e nevoie. Acordă-ți însă și ție niște timp. Nu poți continua așa, să te pui mereu pe ultimul plan.

Fecioară

Din pacate, problemele sentimentale continua pentru Fecioare. Cei care au reusit sa iasa din saptamana trecuta cu bine, fara conflicte sau certuri cu partenerului, vor avea parte de ele saptamana aceasta, astfel ca multi nativi vor avea parte de o despartire. Pentru unii va fi ceva brusc, in timp ce altii se gandeau la acest pas de ceva timp, insa nu aveau curajul sa ia o decizie. Pe de alta parte, ai toate șansele de a-ți împlini un vis mai vechi săptămâna asta, un vis care are legătură cu cariera ta. Cineva din familie te ajută să avansezi în carieră, lucru pe care nici nu ți l-ai fi putut imagina, dar uite că așa este.  

Balanţa

Te așteaptă o săptămână destul de plină, marcată de o mutare. Fie că te muți din casa în care stai, fie că te muți cu locul de muncă sau poate chiar te muți din țară, săptămâna aceasta o să însemne pentru tine și pentru viitorul tău ceva destul de important - un prag al maturității adevărate, dacă vrei. Schimbările sunt bune, atâta timp cât le faci cu inima deschisă, drept urmare bucură-te și nu te mai stresa. O să fie bine, astrele îți sunt alături.

Scorpion

Ai o săptămână plină, în care încerci să îți echilibrezi viața profesională, cu cea personală. Te dedici mai mult familiei și iei decizii bine analizate. Vrei să faci niște schimbări și să ai mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi, dar înainte de a trece la acțiune, analizezi toate posibilitățile. Ai încredere și ai curaj, dar ți-e teamă să iei o decizie conștientă, o decizie care ți-ar putea schimba viața de acum încolo.

Săgetător

Ești într-o perioadă bună, o perioadă marcată de energie pozitivă și de socializare. Săptămâna asta ai putea cunoaște și o persoană interesantă, de care te-ai putea îndrăgosti. Nu prea știi cum să te comporți în această fază, la început de relație, dar nici nu trebuie să te gândești la asta, de fapt. Fii tu și ai să vezi că lucrurile se vor așeza.

Capricorn

Săptămâna care tocmai ce începe îți pregătește o surpriză de proporții - cineva se întoarce în viața ta, o persoană cu care nu ai mai vorbit de ani de zile și cu care nici măcar nu mai păstrasei legătura. O să-ți dea ceva emoții această fantomă din trecut, dar o să treci peste. Poate fi un fost partener de cuplu sau cineva care ți-a înșelat așteptările într-o relație. O să suferi puțin, dar o să-ți treacă până în week-end, când prietenii te vor invita la o mare petrecere.

Vărsător

Zilele acestea descoperi lucruri pe care nici tu nu le știai despre tine. O să te întorci într-un loc care ți-a marcat foarte mult creșterea, evoluția, vei vorbi cu oameni din trecut și veți depăna amintiri. Miercuri sau joi o să ai parte de o supriză și la locul de muncă și vei afla cât de mult țin șefii la tine, de fapt. Ai grijă, ar putea fi o surpriză... nu tocmai plăcută.

Peşti

Încerci să faci o schimbare în viața ta și să trăiești mai sănătos, dar tot acest proces se va dovedi a fi mult mai greu decât credeai tu vreodată. O să te apuci cel mai probabil și de mișcare, și de o dietă, dar toate aceste eforturi vor da roade daca vei persevera. Dacă renunți ușor, n-ai nicio șansă de succes, iar săptămâna asta e o săptămână critică în acest sens. Concentrează-te și luptă pentru ceea ce îți dorești.