Horoscopul săptămânii 11 – 17 februarie 2019

Berbec

Ai toate șansele să-ți îmbunătățești veniturile în această săptămână, însă va trebui să dai dovadă de determinare și mai multă conștiinciozitate, atât la locul de muncă, cât și în parteneriatele de afaceri sau colaborări. Se conturează momente favorabile pentru renegocierea contractului de muncă, a clauzelor salariale și a sarcinilor. Ai tendința de a lucra mai mult decât este stipulat în contract și supraepuizarea te va îmbolnăvi într-un final.

Taur

Taurii sunt luptători înnăscuți, iar acum mai mult ca niciodată va trebui să-ți arăți calitățile în acest sens, să fii determinată să-ți atingi obiectivele propuse și să iași în față pentru a face dreptate, pentru a-ți cere drepturile. Pe plan sentimental, poți întâlni un posibil partener, însă dacă ești într-o relație te sfătuim să ai grijă la conflictele care pot lua naștere între tine și partener. Moment bun pentru avansare profesională și pentru consolidarea imaginii la locul de muncă.

Gemeni

Nu te simți confortabil la nivel psihic din cauza unei situații invită la locul de muncă sau care are legătură cu zona financiară. Contextul astrologic aduce nemulțumiri și neîmpliniri în aceste sectoare. În plus, din a doua parte a săptămânii vei simți nevoia să te retragi în singurătate și să meditezi la niște acțiuni, evenimente, întâmplări care te-au marcat puternic la nivel emoțional. Nu este exclus ca o persoană din trecutul tău să reapară în viața ta. Te sfătuim ca în weekend să cauți liniștea și starea de bine în mijlocul familiei.

Rac

Ai ocazia ca în această săptămână să pui bazele unor noi colaborări sau proiecte de afaceri avantajoase. Contextul astrologic va susține comunicarea și negocierea în acest sens. Te sfătuim să încerci să te odihnești mai mult și să acorzi mai multă atenție sănătății. Către finele săptămânii poți intra în conflicte cu partenerul de viață sau cu prietenii. Încearcă să nu le duci la extrem. Pe de altă parte, dacă nu ai o relație stabilă, pofta de socializare de care dai dovadă acum ți-ar putea scoate în față un posibil pretendent.

Leu

Vrei să ieși în față la locul de muncă și tânjești după aprecieri și validări, însă toate eforturile tale în plan profesional ți-ar putea afecta sănătatea (și așa destul de fragilă). Nu este exclus ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să reapară brutal și să trebuiască să mergi de urgență la medic. Contextul astrologic este favorabil consolidării carierei, dar va trebui să dai dovadă de răbdare. În weekend pot apărea unele tensiuni între tine și partener, iar diplomația vă poate salva de la un conflict major.

Fecioară

Relația cu persoana iubită are toate șansele să intre pe făgaș normal dacă amândoi vă dați interesul. Te simți mai atrasă ca niciodată de partener și te poți folosi de acest imbold pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Pe de altă parte, interesul pentru studiu și cunoaștere va crește în această perioadă și nu este exclus fie să te înscrii la un curs de dezvoltare (personală sau profesională), fie să pleci într-o călătorie de inițiere (spirituală). În weekend îți faci calcule și observi că finanțele tale nu sunt pe măsura necesităților. Poate e timpul să schimbi strategia financiară.

Balanţa

Te preocupi de o situație de ultimă oră care a apărut în familie și toată energia ta va merge într-acolo. De la jumătatea săptămânii se va activa sectorul financiar, prin urmare poți primi bani și cadouri consistente sau te poți preocupa să găsești o modalitate de a intra în posesia unui bun material. Din acest motiv nu este exclus să intri în conflicte serioase cu partenerul de viață, însă în weekend situația se va ameliora și veți reașterne armonia în cuplu. Dacă ești singură poți fi atrasă de o aventură amoroasă în această perioadă.

Scorpion

Te preocupi de o situație apărută pe neașteptate la locul de muncă și te sfătuim să profiți de acest context pentru a te face remarcată și apreciată. La mijlocul săptămânii se va activa casa parteneriatelor și vei avea tendința de a intra în conflicte atât cu asociații și colaboratorii, cât și cu persoana iubită. Petrece mai mult timp cu cei dragi, cu perietenii și familia, iar în weekend dedică-te sănătății. Odihnește-te mai mult și încearcă să nu faci excese de niciun fel.

Săgetător

Începi săptămâna cu cheltuieli neprevăzute și frustrări legate de sectorul financiar, sector care nu-ți aduce satisfacția așteptată sau dorită. Din acest motiv, toate nemulțumirile s-ar putea să ai tendința de a le revărsa asupra colegilor și superiorilor și astfel să dai naștere unor conflicte greu de controlat la locul de muncă. Te sfătuim să dai dovadă de determinare și conștiinciozitate în rezolvarea sarcinilor avute. Către finele săptămânii, starea de sănătate

Capricorn

Vei avea la dispoziție o rezervă nesfârșită de energie și te vei putea dedica tuturor activităților care-ți fac plăcere. La locul de muncă vei ieși în evidență prin argumente solide, decizii înțelepte și sarcini rezolvate cu succes, însă s-ar putea ca în zona partenerială să te izbești de niște conflicte cu persoana iubită de natură să-ți strice buna dispoziție. Nu este exclus să cazi în capcana unei aventuri, mai ales dacă nu ai o relație. În weekend se conturează momente favorabile pentru a petrece timp cu familia și a planifica o călătorie, posibil chiar în străinătate.

Vărsător

Chiar dacă începi săptămâna cu griji și frământări și tendința va fi de a te retrage, de a te închide în tine, vei descoperi sprijin și ajutor moral în sânul familiei. Uneori și aici pot apărea conflicte cu rudele, în special cu cele mai în vârstă care nu-ți împărtășesc principiile și viziunea. Se conturează preocupări intense legate de casă, de treburi gospodărești sau administrative. În weekend va fi un moment bun pentru a clarifica niște neînțelegeri mai vechi cu persoana iubită.

Peşti

Dacă în prima parte a săptămânii pui la cale planuri de îmbunătățire a situației financiare, vei observa că de miercuri încolo acestea vor prinde contur cu ajutorul dialogului, comunicării. Atenție la tendinta generală de a te contrazice cu cei din jur care-ți poate pune bețe în roate! Se conturează o etapă favorabilă studiului, învățării, aprofundării și acumulării de noi cunoștințe. În weekend se întrăvăd deplasări, călătorii pe distanțe scurte, dar și neînțelegeri și contraziceri cu persoana iubită.