Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11 - 17 decembrie 2017

Începi săptămâna cu energie şi entuziasm, dar de miercuri încolo e posibil să se schimbe lucrurile... Cineva îţi dă bătăi de cap, fie se opune ideilor tale, fie pur şi simplu îţi pune beţe-n roate. Nu o să-ţi convină deloc aceste lucruri, dar n-ai ce face, trebuie să mergi mai departe. Week-end-ul îţi aduce veşti bune!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11 - 17 decembrie 2017

Săptămâna aceasta ai la dispoziţie o mulţime de oportunităţi de care poţi profita, dacă simţi că e cazul să schimbi ceva în viaţa ta. Dacă încă nu te simţi pregătită, nu spune nu din prima. Analizează toate opţiunile şi abia apoi ia o hotărâre. O să ai zile foarte bune, mai ales în prima parte a săptămânii, dar şi zile mai proaste, aşa cum va fi joi. Capul sus! O să fie bine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 - 17 decembrie 2017

Săptămâna care tocmai începe îţi aduce veşti bune pe plan personal, mai ales în sfera sănătăţii. Dacă aşteptai rezultatele unor analize, sau verdictul unui medic, o să te bucuri, pentru că totul e bine. Altfel, începi să stai din ce în ce mai prost cu banii şi s-ar putea să ai nevoie să împrumuţi o sumă destul de mare până la finalul săptămânii.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11 - 17 decembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână plină la locul de muncă, dar şi acasă. Vei avea de rezolvat mai multe lucruri ce ţin de acte sau de contracte, iar asta va însemna că o să trebuiască să faci multe lucruri şi să stai la mai multe cozi. Din fericire pentru tine, marţi seara primeşti o veste excelentă sau cineva se oferă să te ajute, iar asta va însemna mai puţină bătaie de cap. În week-end vei face schimbări în locuinţă.  

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11 - 17 decembrie 2017

Începi săptămâna cu planuri mari, dar nu le vei duce pe toate până la capăt, pentru că va trebui să rezolvi alte lucruri, legate de starea de sănătate a unei rude. Miercuri sau joi, cineva îţi returnează sau îţi oferă o sumă importantă de bani, fapt care te înveseleşte şi care anunţă un week-end plin de cumpărături, mai ales pentru cadourile sezonului.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 - 17 decembrie 2017

Te bucuri încă de la primele ore ale zilei de luni, la aflarea unei veşti legate de locul de muncă, iar bucuria ta continuă pe parcursul întregii săptămâni. O mărire de salariu sau o primă de Sărbători îţi vor bucura şi mai mult sufletul zilele acestea, mai ales că ţi-ai făcut planuri pentru a pleca într-o scurtă vacanţă în curând.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 11 - 17 decembrie 2017

Săptămâna aceasta aduce schimbări în viaţa ta de cuplu... schimbări mari, dramatice. Asta înseamnă că, din păcate, e posibil să începi săptămâna în cuplu şi să o termini pe cont propriu, fără să mai fii într-o relaţie. Trebuie să accepţi că uneori oamenii se schimbă şi aleg să meargă pe drumuri diferite, chiar dacă îţi e greu mai ales acum, în prag de Sărbători.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 - 17 decembrie 2017

Săptămâna aceasta ţi-o dedici unor proiecte paralele cu munca, dar care îţi vor aduce cel mai probabil, un venit suplimentar frumos, perfect pentru perioada Sărbătorilor. Te dedici familiei seara mai ales, şi pentru că simţi că nu petreci suficient timp de calitate cu cei dragi, e posibil ca week-end-ul care urmează să le pregăteşti tuturor o surpriză frumoasă.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 - 17 decembrie 2017

Săptămâna aceasta prioritatea ta e distracţia. Munceşti mult, dar petreci pe măsură, pentru că simţi că a venit momentul să te şi distrezi, să te relaxezi, să cunoşti oameni noi. O să-ţi faci şi nişte prieteni, vei merge în locuri noi, vei trăi experienţe noi... ai grijă doar să te şi odihneşti, pentru că tinzi să exagerezi cu petrecerile.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 - 17 decembrie 2017

Te străduieşti să ajuţi pe cineva săptămâna asta, dar persoana respectivă se comportă de parcă nu ar avea nevoie de ajutorul tău, sau de parcă nu l-ar vrea. Partea neplăcută e că tu îţi sacrifici ore bune din timpul tău şi nu primeşti nici măcar o mulţumire la schimb... Poate că data viitoare nu ar trebui să mai faci pe supereroina, ci să-ţi vezi de treaba ta.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 - 17 decembrie 2017

Ai mici probleme la locul de muncă în prima parte a săptămânii, probleme care îşi vor găsi rezolvarea în cursul zilei de joi, atunci când cineva va sări în ajutorul tău. Week-end-ul care urmează e plin de distracţie şi de drumuri. Intri în goana după cadouri şi alergi de colo, colo să găseşti darurile perfecte pentru cei dragi, fapt care îţi va lăsa şi o gaură majoră în buget.

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 11 - 17 decembrie 2017

Zilele acestea ai o energie de invidiat, dar refuzi să o canalizezi în muncă. Te dedici proiectelor personale, pregătirilor de vacanţă şi cumpărăturilor de cadouri. Simţi că ai muncit mult anul acesta, iar acum a venit momentul să te relaxezi sau să faci doar ce îţi place. Eşti într-o perioadă bună, dar ar trebui să te implici mai mult la locul de muncă, mai ales luni şi marţi, când şefii sunt cu ochii pe tine.