Horoscopul săptămânii 10-16 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își vor da toată silința să iasă în evidență, să se facă remarcați la locul de muncă, iar contextul astral va fi de partea lor. Nativii trebuie să-și menajeze, însă, sănătatea care poate fi pusă la încercare către finele săptămânii. Stările de oboseală și apatie ar putea să le strice tot cheful și buna dispoziție, ba chiar să-i țină la pat pentru recuperare.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea șansa de a-și îmbunătăți remarcabil situația financiară, însă nu trebuie să dea înapoi sau să refuze sarcinile care vin spre ei. În zona amoroasă ar putea apărea niște conflicte cu partenerul de viață, însă aspectul se conturează către finele săptămânii. Până atunci, se cere mai multă odihnă și mai multe plimbări în natură.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi susținuți de cineva din anturaj pentru demararea unui plan, proiect pe care nativii îl țin în stand-by de ceva vreme sau, pur și simplu, nu au curajul de a se implica singuri. Se cere mai multă prudență în cheltuirea banilor și în administrarea afacerilor personale.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de sprijinul persoanei iubite în toate acțiunile pe care le întreprind, în special în domeniul financiar. Susținere financiară pot avea și din partea rudelor, însă nativii sunt sfătuiți să nu-i investească pe moment, ci să-i pună deoparte pentru situații neașteptate. Va fi o săptămână bună din punct de vedere al sănătății, iar Racii vor avea nivelul de energie la cote înalte.Perioadă bună pentru studiu.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se frământă încă din primele zile ale săptămânii în legătură cu partenerul sau cu o situație care privește în mod direct viața sentimentală. Posibil să fie vorba despre o confuzie. Chiar dacă nu vor lipsi conflictele la locul de muncă, situația generală le va fi favorabilă nativilor Leu care ar putea să vină cu idei noi și revoluționare ce vor fi apreciate de superiori.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară care-și doresc să facă schimbări legate de stilul de viață, au ocazia acum să le facă deoarece sunt favorizați și susținuți astral. Pe de altă parte, la muncă se impun cu curaj în fața colegilor și dau dovadă de o atitudine demnă de un conducător, aspect care va fi luat în calcul de superiori. Nu sunt excluse discuțiile despre salarizare și funcție.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna în forță, cu energie și chef de viață, ba chiar chef de distracție am putea spune. Nativii sunt tentați să cucerească, sunt veseli, glumeți și starea generală de sănătate va fi una bună. Posibile tulburări minore pot apărea către finele săptămânii, când niște grijile financiare îi împiedică să-și îndeplinească o dorință. Evitați conflictele la locul de muncă! Se poate!

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își vor concentra mare parte din atenție în această săptămână asupra sectorului locativ, dar și asupra relației cu membrii familiei. Dacă scandalurile cu rudele vor fi cu greu evitate, iar confruntările vor fi puternice și bazate pe ideologii și viziuni de viață diferite, nativii vor reuși să facă ceea ce-și doresc în casă. Astfel, fie se vor muta, fie vor închiria, vinde sau reamenaja locuința. Se cere mai multă atenție la capitolul sănătate, în special la alimentație, unde nativii nu trebuie să exagereze.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot deveni pasionați de domenii pe care altă dată le priveau cu neîncredere și le respingeau. Este o perioadă favorabilă studiului și nu este exclus ca nativii să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională sau la cursuri care să le deschidă noi orizonturi, chiar să-i susțină în schimbarea carierei. Atenție, însă, la comunicare, un sector ușor afectat în această săptămână!

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt susținuți astrologic în toate demersurile financiare pe care le întreprind în această săptămână, însă sunt sfătuiți să facă investiții raționale și care au șanse reale de izbândă. Vorbele frumoase și visele hrănesc iluziile și atât! Nativii vor avea parte de un final de săptămână încărcat de drame din partea persoanei iubite, care devine geloasă și posesivă, chiar agresivă în limbaj, fapt ce deranjează peste măsură nativii. Este momentul impunerii unor limite în cuplu.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea o săptămână minunată, am putea chiar afirma că sunt răsfățații zodiacului din punct de vedere al energiei, bunei dispoziții și veseliei de care dau dovadă. Nativii vor dori să iasă în față, să se facă remarcați la locul de muncă și vor prelua inițiativa în viața personală, inclusiv în cercul de prieteni, sector unde vin cu propuneri de nerefuzat.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești nu vor trece chiar prin cea mai bună perioadă din luna septembrie. Nativii vor fi neliniștiți și frământați de griji personale, aspecte care care îi vor determina să se retragă, să se închidă în ei și să mediteze. Situația se va mai îmbunătăți către finele săptămânii, când prietenii pot interveni sau pot primi vești bune din partea unei persoane dragi. Se recomandă susținerea sistemului imunitar printr-o alimentație sănătoasă și sport.