Horoscopul săptămânii 10 -16 octombrie 2016

Berbec

O săptămână dificilă pentru tine. Vei fi impiedicat(ă) de influenţe externe puternice să-ţi atingi toate obiectivele. Lucrurile nerezolvate în urmă fac ca energia investită în noi începuturi să fie una pierdută în zadar. Sfarsitul saptamanii este foarte greu din cauza unei lovituri pe care o primesti de la cineva apropiat. Dezamagirea va fi mare chiar si pentru o persoana asa de puternica cum esti tu. Din pacate, iti vei reveni cu greu si de uitat, nu vei uita niciodata intamplarea asta.  

Taur

O poveste incredibilă îţi va fi relatată de cineva. Devine clar ceea ce cândva ţi se părea irelevant. În această săptămână vei beneficia de ajutorul unei persoane mai în vârstă într-o problemă cu care te confrunți de mai mult timp. Ar trebui să îţi păstrezi ceva mai mult timp pentru activităţi recreative. Poţi face faţă unor activităţi mai deosebite datorită inspiraţiei.

Gemeni

Fă tot posibilul să nu strici o prietenie îndelungată datorită unor momente de tensiune. Neînţelegerile cu cei din jur pot izbucni în orice moment şi ar fi bine să-ţi stăpâneşti impulsivitatea. Nu mai poţi să te ascunzi după deget, trebuie să acţionezi! Ia în seamă că treci printr-o perioadă în care sunt favorabile mai degrabă finalizările, decât noile iniţiative.

Rac

Pentru tine vei avea timp după ce îţi vei vedea familia fericită, pentru că ei sunt prioritari acum. Mai multă răbdare cu cei din jur, mai ales cu cei apropiaţi. Eşti o persoană ce poate oferi mult, iar statul într-un timp şi spaţiu restrâns îţi vor tăia elanul. Săptămâna aceasta e un moment prielnic pentru a realiza că nu trebuie să ai sentimente pentru cineva lângă care te poţi trezi doar întâmplător.

Leu

Principala ta preocupare trebuie să fie sănătatea! Discuţiile legate de bani pot interveni, însă o persoană apropiată te poate ajuta să nu provoci o dispută. Menţine-ţi cumpătarea şi nu cădea în cealaltă extremă! Neînţelegerile cu cei din jur pot izbucni în orice moment şi ar fi bine să-ţi stăpâneşti impulsivitatea. Ar fi de dorit să nu te implici în discuţii în contradictoriu pentru că relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam nemulţumitoare în această perioadă.

Fecioară

Te-ar avantaja o posibilă aderare la o organizaţie de prestigiu. Ar fi bine să acorzi sprijinul unei persoane din anturajul tău care are nevoie de tine. La propunerile de asociere sau colaborare, decide-te abia după ce te-ai gândit foarte bine. Ai impresia că ai putea să muţi şi munţii din loc.

Balanţa

Evită orice subiect care poate da naştere controverselor şi trebuie să-ţi păstrezi calmul în orice situaţie. Mare atenţie, în special la evenimentele care solicită unele cheltuieli pentru că este destul de riscant. Data viitoare gândeşte-te mai bine în mâinile cui îţi pui sufletul pentru că te-ai fript o dată.

Scorpion

Nu te baza doar pe soartă lăsând lucrurile la voia întâmplării. Poţi ajunge unde nu te-ai fi gândit niciodată că vei ajunge, sărind câţiva paşi chiar dacă ai fi vrut să îţi plănuieşti acţiunile cu grijă pentru că intervine ceva. În această perioadă toate vibraţiile te îndeamnă către lucruri noi şi incitante ceea ce te va face să-ţi fie destul de greu. Acţionează înainte de a fi prea târziu! Îţi vor fi făcute complimente pe care nu este cazul să le crezi în totalitate în anturajul apropiat. Dă la o parte ceea ce te frământă şi concentrează-te!

Săgetător

Împreună cu partenerul tău veţi concepe proiecte pentru amândoi care vă vor lega mai mult decat înainte. O mare nesăbuinţă îţi dă târcoale. Mare atenţie să nu cumva să fii atras(ă) în vreo escrocherie, din cauză că cineva pe care îl(o) cunoşti şi ai o oarecare doză de încredere în el (ea) îşi asumă un risc la vedere. Nevoia de bani nu te lasă să dai cu piciorul acestui loc de muncă şi lucrezi şi peste program pentru a putea dispune de onorariul cuvenit.

Capricorn

Nu te mai poţi ascunde, ci trebuie să iei lucrurile în piept. Menţine-ţi cumpătarea şi nu cădea în cealaltă extremă! Cât timp nu s-a ajuns pe un nivel stabil nu trebuie să te grăbeşti să judeci o anumită situaţie. Te ajută să inspiri încredere sinceritatea pe care o demonstrezi. Din trecut trebuie să înveţi, însă nu trebuie să te concentrezi asupra lui ca şi cum ar fi viitorul. Această perioadă poate să fie motivantă şi plăcută datorită unor evenimente plăcute dar neaşteptate, a unor noi cunoştinţe sau a atitudinii deschise în relaţiile cu ceilalţi.

Vărsător

Persoana visată s-ar putea să apară acum când nu este chiar momentul oportun. Viaţa trebuie să ţi-o construieşti aşa cum vrei. Cu răbdarea treci marea. Vei aprecia mult mai mult viaţa după ce o vei vedea cu alţi ochi. Pentru a face bine celor din jur foloseşte-te de putere. Rolul pe care îl joci în această acţiune te mulţumeşte, însă cel mai mult te satisfac laudele care vin de la cei care beneficiază de rodul muncii tale.

Peşti

În sfârşit vei ajunge acolo unde îţi este locul în urma eforturilor tale. Ziua nu va excela din punct de vedere sentimental. În această săptămână influenţa Lunii este dominantă. Nu vă vor aduce rezultate imediate investiţiile pe care le faceţi în această săptămână. Te vei simţi mult mai liniştit(ă) pentru că toate aspectele vieţii ţi se vor armoniza. Prin acţiunea ta la iniţiativa membrilor familiei au şi ei unele beneficii.