Horoscopul săptămânii 10 – 16 decembrie 2018

Berbec

Te așteaptă o săptămână grozavă, plină de provocări la locul de muncă și de întâlniri cu prietenii și familia. Te pregătești pentru sărbători, pentru goana cadourilor și reușești să rezolvi tot ce mai aveai determinat pentru la serviciu înainte de vacanță. O să ai o săptămână aglomerată, dar plină de reușite.

Taur

Săptămâna aceasta te concentrezi pe viața de familie pe care ai ignorat-o în ultima perioadă. Partenerul de cuplu te-a înțeles până acum, pentru că ai muncit mult, dar de acum înainte simte și el nevoia de a petrece mai mult timp împreună, având în vedere că vin sărbătorile. O să ai o săptămână în care o să îți pui în ordine prioritățile.

Gemeni

Urmează o săptămână interesantă pentru tine. Ai toate șansele să reușești să obții o mărire de salariu sau un bonus înainte de sărbători. Ai muncit mult în ultima perioadă, dar acum șefii vor să te răsplătească. Primești cu bucurie toate veștile de la locul de muncă pentru că, în sfârșit, eforturile îți sunt apreciate.

Rac

Săptămâna aceasta îți pui în ordine toate planurile pentru sărbători și te concentrezi mult mai ales pe cămin pentru că simti că ai rămas în urmă cu organizarea casei și cu tot ce implică asta – cumpărături, curățenie, cadouri. O să ai o săptămână plină!

Leu

Te așteaptă o săptămână de muncă. În principiu, toată această muncă îți va fi răsplătită în curând, așa că nu dispera. O să primești o sumă mare de bani cel mai probabil săptămâna aceasta, suma de bani care te va ajuta să îți plătești datoriile, dar și să cumperi cadouri pentru cei dragi. Partenerului de cuplu îi pregătești o surpriză.

Fecioară

Săptămâna aceasta pui accentul pe muncă mai mult ca oricând. Nu suporți ideea de a lăsa lucruri neterminate înainte de sărbători, așa că o să muncești și peste program dacă o să fie nevoie, dar la sfârșitul săptămânii vei avea satisfacția că ai terminat tot ce ți-ai propus. Vei sărbători în week-end, cel mai probabil alături de prieteni sau colegi de muncă.  

Balanţa

E timpul să te pui pe tine pe primul plan. Încerci să nu mai muncești peste program și te concentrezi pe starea ta de bine - poate că mergi la un salon, poate că mergi la un spa, poate că investești în garderoba ta ori în felul în care arăți. Oricum, un lucru este cert - săptămâna aceasta ți-o dedici în totalitate.

Scorpion

Zilele acestea nu prea mai ai chef de muncă, pentru că ai intrat în spiritul Sărbătorilor. Nu te poți gândi decât la distracție, însă vor apărea niște situații mai complicate la locul de muncă, așa că ai grijă cum le rezolvi. Din fericire vei reuși să le faci față, însă atenție mare la detaliile din comunicare. La sfârșitul săptămânii o întâlnire cu prietenii o să-ți redea starea de spirit și o să te introducă și mai multe în atmosfera Sărbătorilor.

Săgetător

Te pregătești să faci o schimbare majoră în viața ta, schimbare care ține cel mai probabil de casă - fie că investești în un obiect sau mai multe, fie că schimbi designul casei tale, cert este că va investi și timp, și efort, și bani pentru ca de Crăciun familia ta să petreacă sărbătorile într-o atmosferă de vis.  

Capricorn

E o săptămână în care încerci să pui în ordine toate lucrurile de la serviciu, pentru a putea avea timp mai mult de sărbători în preajma celor dragi. Muncești cât poți de mult acum, pentru ca de Crăciun să ai parte de momentele la care ai visat. O să ai o săptămână foarte obositoare.  

Vărsător

Săptămâna aceasta e timpul să uiți de problem! Astrele se aliniază perfect în viața ta și vei avea parte de zâmbete, energie pozitivă și multă poftă de viață. O să și muncești mult, pentru că simți că poți face asta acum, dar și pentru că vrei să termini un proiect important până de sărbători.

Peşti

Soarele răsare în viața ta în această săptămână și totul pare că se așază perfect, după o perioadă în care ai avut destul de multe probleme atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Zâmbetul îți revine pe chip cu puțin timp înaintea sărbătorilor, iar pentru familia ta asta e tot ce contează. O să ai parte de o săptămână magică!