Horoscopul săptămânii 10 – 16 aprilie 2017

Berbec

Începutul săptămânii îl dedici relației cu copii și familia care vor juca un rol esențial pentru starea ta de bine din această săptămână. La jumătatea săptămânii nu te simți în largul tău la locul de muncă sau vei fi nedreptățit în ceea ce privește remunerarea muncii tale. Fii atent la blocajele care pot apărea în plan financiar și nu te avânta să faci vreun împrumut în această săptămână. Partenerul de viață joacă un rol important în privința posibilelor câștiguri financiare din această perioadă. Beneficiezi de deschidere, creativitate și ușurință în a transmite informații. Este momentul să te lansezi în proiecte curajoase; nu îți vor lipsi ideile originale, creativitatea. Este momentul să te descoperi prin ceea ce faci, prin spiritul de inițiativă de care dai dovadă.

Taur

Începi săptămâna concentrându-te pe treburile casei, pe finalizarea unor urgențe din gospodărie. Beneficiezi de multă energie și susținere morală și fizică din partea partenerului de viață. Ziua de joi o dedici comunicării cu copiii, creativității și relaționării sincere, directe cu partenerul tău. Este o perioadă plină de evenimente în privința relațiilor de parteneriat, căutarea sau primirea unor oportunități de afaceri, noi colaborări. Spre sfârșitul săptămânii vei avea parte de inspirație creatoare și de multă intuiție pe care le vei concentra către obținerea de noi surse de venit. Ești mult mai înțelegător, mai amabil și mai afectuos atrăgând astfel atenția sexului opus. Sfârșitul de săptămână te găsește cu gândul la muncă, punându-ți timpul la dispoziția colegilor, colaboratorilor sau clienților.

Gemeni

În primele zile din această săptămână te concentrezi pe studiu, pe examene dar și pe proiecte îndrăznețe, nemaiîntâlnite pe care vrei să le oferi publicului. Atragi de partea ta susținerea unui grup, reușind să-i stimulezi pe ceilalți într-un mod original. Oricât de grea ți s-a părut ultima perioadă, acum ai șansa renașterii prin realizarea unor activități profitabile, proiecte viabile de care nici nu te credeai capabil. În ziua de 13 aprilie primești susținerea financiară a familiei sau ești ajutat de părinți pentru a putea achiziționa casa pe care o doreai. Sfârșitul de săptămână te găsește alături de copii sau pur și simplu scriind, studiind, amintindu-ți de o perioadă frumoasă din viața ta. Ești susținut moral dar și financiar de colegi la locul de muncă. Te simți apreciat și chiar admirat, ceea ce te va face să te simți bine și să emani la rândul tău lumină și frumusețe.

Rac

Poate că plecând la drum în mod neașteptat vei fi recompensat financiar, vei primi un comision destul de consistent. Ești ambițios, pus pe treabă și nu-ți scapă nicio oportunitate de a încheia colaborări fructuoase. La jumătatea săptămânii există șansa să te întâlnești cu prieteni care te vor susține în demersurile tale legate de studii, schimburi comerciale, călătorii inedite. Tot la jumătatea săptămânii există mari șanse de a întâlni o nouă iubire sau de a lua decizia bruscă de a petrece sfârșitul de săptămână alături de o persoană față de care nutrești sentimente profunde de dragoste. În ultima zi a acestei săptămâni simți nevoia să te retragi în liniște și să meditezi la viitor, la familie și la tot ce ține de redescoperirea propriei ființe.

Leu

Ai multă energie pentru a te putea concentra pe susținerea unor examene destul de dificile. Te simți motivat, susținut de familie și de prieteni în tot ceea ce vrei să construiești în această perioadă. Organizează-te, fii punctual, urmează pașii propuși și timpul va fi de partea ta. La jumătatea săptămânii primești o ofertă destul de tentantă, legată de cariera ta sau îți sunt recunoscute meritele în ceea ce privește lansarea pe piață a unei noi idei, a unui nou produs original. Este o perioadă în care vei conștientiza că munca susținută îți poate aduce satisfacții reale și beneficii financiare.

Fecioară

Dacă te lași în voia intuiției și a inspirației de moment vei descoperi modalități destul de interesante de a atrage câștigul de partea ta. Ești susținut de superiori pentru a putea accede la un post mai bine plătit. În primele zile ale săptămânii se pune în discuție primirea unei unor bani din partea rudelor partenerului de viață. Spre jumătatea săptămânii au loc schimburi de mesaje sau întâlniri frecvente cu persoana iubită. Acorzi mai multă atenție relației cu copiii, educării acestora. Îți iei rolul social în serios acum, astfel că sfârșitul de săptămână îl vei petrece conturându-ți o strategie pentru carieră, acordând o mare importanță felului în care te percep ceilalți. Ceea ce proiectezi acum va avea impact financiar pe termen destul de îndelungat.

Balanţa

Sunt favorizate succesul și promovarea ca urmare a meritelor proprii. Începutul de săptămână îl petreci alături de prieteni, împărtășind cu aceștia din planurile tale de viitor. Te simți bine alături de colegii de muncă, schimbările care au loc te forțează să te concentrezi pe folosirea propriilor talente și capacități pentru a te adapta aici. La jumătatea săptămânii te folosești de anumite tertipuri pentru a putea atinge obiectivul pe care ți l-ai propus în domeniul financiar. Ești mult mai retras, mai responsabil și mai prudent în acțiuni. În ultima zi a acestei săptămâni te simți bine alături de familie, călătorind departe de casă, în zone liniștite, încărcate de spiritualitate.

Scorpion

Începutul de săptămână te găsește făcându-ți o analiză serioasă a propriei ființe. Se pare că evenimentele din ultima perioadă te-au cam răscolit, acum a venit timpul să te readuni, să te analizezi cât mai obiectiv. Acum ai șansa să pui bazele unui nou proiect legat de carieră sau un nou loc de muncă. Au loc discuții de taină, cu prieteni devotați, venindu-ți greu să iei o decizie de schimbare. În dragoste, lucrurile se prezintă destul de bine. O întâlnire de destin îți cam dă bătăi de cap, practic te obligă la reconfigurarea situației în care te afli acum. Sfârșitul de săptămână îl petreci evadând în mijlocul naturii. Este timpul să-ți reîncarci bateriile, intuind că te așteaptă o perioadă destul de solicitantă din punct de vedere fizic, psihic și emoțional.

Săgetător

La începutul săptămânii apar surprize legate de relația cu copiii. Nici în iubire nu poate fi vorba de liniște. Stabilești cu rapiditate prietenii sincere în care ești gata să dai tot ce ai mai bun. În relația de cuplu ești mult mai jovial, ai umor, dedicându-te familiei și proiectelor ce țin de aceasta. La jumătatea săptămânii există posibilitatea de a se înfiripa o nouă relație de dragoste, la locul de muncă sau cu unul dintre colaboratori, parteneri de afaceri. Sfârșitul de săptămână îl petreci în mijlocul prietenilor. Nu prea te uiți la bani, cheltuind în mod nechibzuit. Se cere în mod insistent să îți supraveghezi organismul și să apelezi la medic la primele semnale negative date de acesta.

Capricorn

Te lași prins în plasa dragostei, acceptând cu inima deschisă avansurile sau favorurile făcute de persoana iubită. În primele zile ale săptămânii ești mult mai senzitiv, reușind să vezi cu ușurință adevărul din spatele situațiilor prezentate de ceilalți. La jumătatea săptămânii ai multe inițiative productive. Ești mult mai atras de divertisment, de manifestări publice. Te bucuri de respectul și compania sexului opus. Te atrage tot ce înseamnă public, popularitate, succes. Spre sfârșitul săptămânii ajung la urechile tale vești mai puțin plăcute legate de profesia pe care o desfășori. Este posibil să faci gafe verbale, să adopți o atitudine care te poate dezavantaja în fața prietenilor sau a unui grup de oameni destul de numeros. Ar fii bine să te gândești de mai multe ori înainte de a face remarci la adresa unor persoane, nu se știe ce inconveniențe poți atrage asupra ta.

Vărsător

Te lași purtat pe aripile iubirii. Parcă nimic nu îți mai pare greu de realizat câtă vreme simți că iubești și ești iubit. La jumătatea săptămânii au loc discuții importante pentru încheierea uni parteneriat. Atenție la semnarea contractelor! Pui accentul pe câștig, pe posibilitatea de a colabora pe termen îndelungat. În familie are loc un eveniment important. Posibil să fie vorba de apariția unui nou membru în sânul acestei. Sfârșitul de săptămână îl dedici petrecerii timpului alături de o persoană dragă dar și reevaluării unor colaborări, schimbării unor strategii legate de cariera ta.

Peşti

În primele zile ale săptămânii te concentrezi pe obligațiile de serviciu, încercând să finalizezi anumite sarcini primite. Ești gata de drum, comunici mult mai eficient atrăgând sponsorizări și susținere din partea persoanelor influente. Te simți în largul tău acumulând și schimbând informații. La jumătatea săptămânii te simți bine alături de vecini, de rudele apropiate. Prin intermediul acestora îți vei găsi un nou prieten, un nou partener. Ești sociabil, dornic de a călători în cât mai multe locuri, realizând tot felul de contacte sociale favorabile proiectelor pe care le inițiezi acum. În ultima zi din această săptămână preferi să te retragi din mijlocul unor evenimente menite parcă să-ți destabilizeze echilibrul psihic și emoțional.