Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2016

Berbec

O săptămână perfectă pentru toți nativii acestei zodii! Dacă sunt deja în vacanță, vor avea cel mai frumos concediu din ultimii ani. Cei aflați într-o relație vor reaprinde flacăra iubirii, iar cei care își caută iubirea se vor dovedi destul de norocoși. Berbecii sunt plini de energie în această săptămână și vor crede că pot atinge cerul cu mâinile. Singura lor problemă este că nu au grijă cu cheltuielile pe care le fac. Banii li se scurg printre degete destul de repede pentru că, Berbecii când sunt fericiți, uită să mai închidă portofelul.

Taur

O săptămână plină de surprize pentru tine mai ales pe plan financiar și profesional. Apar oprtunități de tot felul. Te bucuri și de sprijinul familial și al partenerului de viață pentru inițierea unor noi proiecte pe care le aveai în plan de ceva timp. Direcția vieții tale este una bună și cerul tău astral te ajută să profiți de toate șansele destinului. Ai grijă să nu uiți de nevoile partenerului de viață, altfel relația voastră va avea de suferit.

Gemeni

O săptămână plină de dragoste se anunță pentru tine. Vei întâlni pe cineva care îți va face inima să tresare. Dacă ești deja într-o relație se reaprinde pasiunea între voi doi. Te gândești doar la vacanță (sau la o nouă vacanță) iar munca este pe ultimul plan. În weekend te vei simți bine alături de prieteni. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba, așa că și în această săptămână vei suferi din cauza capriciilor tale de copil răsfățat.

Rac

O săptămână marcată de vise pentru tine. Spre surpriza ta, unele chiar se vor materializa, mai ales în sectorul sentimental. La muncă vei fi destul de încet și te vei gândi mereu la weekend. Cineva din trecutul tău se întoarce în weekendul 6 – 7 august și veți ieși împreună la o cafea. Se va lăsa cu declarații de dragoste. Rămâi cu picioarele pe pământ și nu lua decizii pe termen lung. Starea de visare în care ești s-ar putea să-ți pună probleme.

Leu

O săptămână în care vei fi cu capul în nori. Ai o stare bună de spirit, nu te poți opri din a zâmbi și prioritatea ta este să ajungi în fiecare seară acasa, la partenerul de viață. Vei plănui să cumperi o casă sau un apartament, într-un loc mai îndepărtat. Unele proiecte se pot dovedi însă mult prea ambițioase pentru capacitățile tale financiare. Să știi că iarba nu e mai verde în altă parte și fuga nu înseamnă că avansezi.

Fecioară

Se anunță o săptămână obositoare pentru tine. Te vei confrunta cu o grămadă de birocrație, care te va lăsa frustrat. Pe plan sentimental te vei dovedi extrem de rezervat și misterios. Weekendul 6 - 7 august n-o să fie nici el un prilej de bucurie pentru tine. Nu vei reuși să te odihnești și vei avea o stare generală destul de proastă. Capul sus, vei trece peste toate cu puțin efort. Nu merită să te plângi, lasă frustrările deoparte și ia-ți cîteva zile libere.

Balanţa

Ai o săptămână marcată de multă energie și dinamism pe plan sentimental și profesional. Vor apărea oportunități și va trebui să iei decizii. Te gândești să te muți în altă țară pentru ești gata de noi experiențe și noi provocări. Planurile tale încep să devină din ce în ce mai serioase.  Pur și simplu vrei un alt stil de viață. În weekendul 6 -7 august vei simți nevoia de soare, apă și nisip, pur și simplu te-ai săturat de aceleași fețe.

Scorpion

În această săptămână vei decide că viața ta profesională e mai importantă decât vacanța. Îți va fi imposibil să reușești să te relaxezi. Munca nu e totul!  Creierul tău are nevoie să mai ia pauze din când în când. Mare grijă, căci partenerul tău de viața s-a cam săturat de această atitudine a ta. În weekendul 6 – 7 august vei reuși să repari ceea ce ai stricat în relația de cuplu și vei reaprinde flacăra pasiunii în dormitor.

Săgetător

O săptămână dezastru pentru tine! Viaţa îţi oferă o lovitură destul de dură - probabil legată de sectorul sentimental - dar din care vei trage unele învăţăminte preţioase. Îți vei pierde controlul din cauza întârzierilor din cadrul proiectelor la care munceai de ceva vreme. Răbdarea îți este pusă constant la încercare. Dacă faci câteva eforturi vei înțelege că viața merge mai departe și nu e nevoie să apelezi la soluții neconstructive. Armonia va veni însă în weekend când partenerul tău de viață te va înțelege și îi va aduna pe cei dragi pentru a te ajuta să te relaxezi.

Capricorn

O săptămână a progreselor pentru nativul din Capricorn. Pe plan sentimental și profesional vei simți nevoia să explorezi noi orizonturi. În perioada 3 – 5 august vei avea câteva oportunități pentru care vei fi gata. Nu te-ai mai simți de mult atât de încrezător și relaxat. Profită! În weekend vei face progrese în relația ta sentimentală, iar dacă ești singur, te vei îndrăgosti de cineva cu totul diferit față de tine.

Vărsător

O săptămână confuză pentru nativul din Vărsător. Proiecte noi se întrevăd la orizont, proiecte care te vor ajuta să înflorești cu adevărat prin toamnă. Înconjoară-te de oameni de calitate, ai încredere în tine, fii îndrăzneț și binedispus și nu te teme de succes. Nu te baza pe intuiție, căci astrele nu sunt de partea ta. În weekendul 6 – 7 august se anunță discuții serioase în relația de cuplu, vă îndreptați către o etapă mai serioasă.

Peşti

O săptămână marcată de impulsivitate pentru nativii zodiei Pești. Vei simți nevoia de ieșire din monotonie, din cotidian și vei lua decizii impulsive, îți vei cumpăra o excursie scumpă sau vei renunța la o parte din prietenii tăi. Mai bine ai grijă de sănătatea ta, ia vitamine, nu decizii greșite. Proiectele tale trebuie ales cu grijă, trebuie să fie coerente și realiste. În weekend plănuiești să te odihnești pentru că simți nevoia după o săptămână atât de agitată.