Horoscopul săptămânii 1 – 7 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1 - 7 octombrie 2018

Apar mici probleme în relația de cuplu. Lucrurile încep să scârțâie, dar nici tu nu prea vrei să faci primul pas spre rezolvare. S-ar putea ca un flirt nevinovat să intervină în relația ta, chiar dacă tu consideri că nu are nicio legătură. Pregătește-te pentru o perioadă destul de nouă, pentru că nu ai mai trăit astfel de emoții până acum.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1 - 7 octombrie 2018

Știi cum e, gura lumii vorbește. Dar toate bârfele pe care tu le auzi, despre tine sau despre relația ta cu alte persoane, sunt doar o mică parte din cele care circulă. Și, până la urmă, trebuie să recunoști că nu iese fum fără foc. Asumă-ți această poziție sau clarifică odată pentru totdeauna aceste zvonuri. Nu e în regulă să treacă pe lângă tine, iar tu să nu ai nicio reacție.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 - 7 octombrie 2018

Simți că ceva nu e în regulă în relația ta de cuplu, dar ți-e teamă să vorbești deschis cu partenerul despre asta. Ai impresia că ar putea fi doar în capul tău această situație, că exagerezi. Dar dacă intuiția îți spune ceva, s-ar putea ca acel lucru să fie adevărat, din păcate... Ideea e că trebuie fie să comunici cu parterenul, fie să afli adevărul din alte surse.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1 - 7 octombrie 2018

Săptămâna aceasta, fiind și început de lună, te concentrezi pe organizarea mai multor aspecte din viața ta. Ai nevoie de un start nou, așa că faci tot posibilul pentru a începe bine luna. O să vrei mai mult de la tine și ai toate șansele să reușești în tot ceea ce ți-ai propus, pentru că ești o persoană puternică. Ai grijă însă la emoții, ele te-ar putea sabota.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1 - 7 octombrie 2018

E o săptămână în care pare că te reinventezi, te transformi, renaști. Și toată lumea admiră asta la tine - această putere de a o lua mereu de la capăt cu capul sus, cu energie și entuziasm. Ești un exemplu de urmat și mai ales un exemplu de curaj și de determinare. Ești un model și ești conștientă de toate atuurile tale, acum mai mult ca oricând.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 - 7 octombrie 2018

Cineva din jur îți atrage atenția într-o privință săptămâna aceasta, iar această remarcă ar putea fi suficientă pentru ca în tine să se trezească ceva ce oricum mocnea - dorința unei noi vieți, dorința unui nou început. Profiți de începutul acestei luni și vrei să te reinventezi, vrei să fii alt om, mai bun, mai echilibrat, mai sincer cu cei din jur, dar mai ales cu tine...

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 1 - 7 octombrie 2018

Vezi cum începi luna, din punct de vedere financiar, pentru că ai tendința de a cheltui impulsiv, iar asta te va afecta destul de grav pe termen lung, în această lună. Mai bine încerci să faci mici economii, pentru a te asigura că o să duci la bun sfârșit săptămâna, și chiar și luna. O discuție sinceră cu partenerul de cuplu, spre sfârșitul săptămânii, te va pune pe gânduri.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 - 7 octombrie 2018

Dacă simți că te cuprinde o stare de tristețe, de melancolie, poate chiar și o ușoară depresie săptămâna asta, vorbește cu cineva. Nu are rost să suferi în tăcere, să te închizi în tine. Vorbește cu un prieten măcar, dacă nu vrei să apelezi la un specialist. Altfel, spre finalul săptămânii, ar fi bine să ieși din zona de confort și să socializezi mai mult.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 - 7 octombrie 2018

Ai pus ochii pe cineva sau urmează să se întâmple. Ceea ce ție ți se va părea inițial doar o persoană atrăgătoare, s-ar putea transforma rapid într-un flirt periculos. Ai grijă ce priviri arunci și cui i le arunci, pentru că te joci cu focul. Conștientizează rapid asta și asumă-ți. Altfel, nu o să fie deloc bine pentru tine, pe termen lung.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 - 7 octombrie 2018

Ai nevoie de mai multă comunicare, de mai multă interacțiune cu cei din jur. Te-ai închis într-un cerc în care nu dai voie decât câtorva persoane să pătrundă, iar asta te afectează chiar dacă nu îți dai seama. Suntem ființe sociale și avem nevoie de interacțiuni de tipuri diferite, nu doar de familie și unu-doi prieteni. Deschide ochii, e o lume întreagă în fața ta!

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 - 7 octombrie 2018

O ofertă de nerefuzat la locul de muncă te transformă într-o persoană de nerecunoscut săptămâna asta. Dintr-o dată ai mai multă energie, mai mult entuziasm, mai multă încredere în tine. Toate acestea vor fi remarcate din umbră și de către o persoană din cercul tău, o persoană care va începe să se apropie de tine zilele acestea mult mai mult decât ar trebui.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 1 - 7 octombrie 2018

Ai nevoie de ceva nou în viața ta, trăiești într-o rutină infernală și toată lumea se miră că nu faci nimic pentru a schimba ceva. Însă acum a venit momentul să-i surprinzi pe toți. A venit săptămâna în care, pas cu pas, zi după zi, o să faci un mic pas spre necunoscut, spre inedit. Curajul tău crește gradual săptămâna asta și pare că ești de neoprit. În sfârșit!