Horoscopul săptămânii 1 – 7 iulie 2019

Berbec

La locul de muncă simți nevoia să faci niște schimbări și nu știi în ce direcție să te îndrepți. Sfatul nostru este să nu iei decizii pripite sau sub impulsivitatea momentului. Persoana iubită ți-ar putea reproșa că te axezi prea mult pe muncă și acorzi prea puțin interes relației. Se întrevăd călătorii de relaxare sau deplasări în interes de serviciu. Atenție la alimentație și la posibilele tulburări de tranzit intestinal.

Taur

Ar trebui să te detașezi mai mult de sfaturile venite de la cei mai în vârstă din familie, mai ales dacă simți că acestea îți îngrădesc libertatea. Posibile tensiuni și conflicte în familie! Dacă ești singură ai mari șanse să întâlnești pe cineva care-ți place, însă nu te entuziasma prea tare. Această săptămână este favorabilă studiului, acumulării de cunoștințe și examenelor.

Gemeni

Te vei concentra întreaga săptămână pe descoperirea unei modalități de a-ți suplimenta veniturile. Se întrevăd nemulțumiri legate de bani, dar și multă determinare pentru a-i obține. Nu este exclus să apară discuții legate de moșteniri, de credite, de banii la comun cu alții, iar tensiunile cu persoana iubită se pot accentua din acest motiv. Dacă te gândești să-ți deschizi o afacere pe cont propriu, săptămâna asta contextul astrologic îți este favorabil.

Rac

Este o săptămână în care toată atenția ta se va îndrepta către propria-ți persoană. Posibil ca un dialog cu cineva sau un eveniment neprevăzut să te surprindă în așa fel încât să-ți pună la îndoială niște principii de viață, ba chiar să te stimuleze să faci o reevaluare a mai multor convingeri înrădăcinate. În plan amoros se întrevăd momente intense, palpitante, mai ales dacă ești singură.

Leu

Simți nevoia să te îndepărtezi de toate persoanele cu care nu mai rezonezi, în preajma cărora nu te mai simți bine. Nu este exclus să porți un dialog serios cu persoana iubită și să încerci să iei o decizie. Posibil ca în unele cupluri să se discute despre o pauză. Dacă ești singură îți atragem atenția că ai putea fi tentată să te întorci în trecut, la un fost partener.

Fecioară

Din punct de vedere sentimental, această săptămână poate fi una definitorie pentru relația ta de cuplu. Nu este exclus să închei o poveste de dragoste care nu mai funcționează, însă ia această decizie fiind împăcată că ai făcut totul pentru voi. Dacă-ți cauți de lucru ai putea avea mari șanse să te angajezi acum, însă nu spera la o promovare, că și dacă este în discuție, aceasta va fi amânată pentru luna viitoare.

Balanţa

Ai parte de o săptămână în care distracția, relaxarea și timpul petrecut cu prietenii devin prioritățile tale, însă nu faci abstracție de țelurile profesionale pe care continui să le urmărești. Posibile discuții și negocieri cu privire la obținerea unei funcții, la o avansare. Încearcî să-i acorzi mai multă atenție partenerului de viață care se simte abandonat în ultimul timp.

Scorpion

Cu toate că în cuplu se întrevăd tensiuni la începutul săptămânii, nu este exclus ca în această perioadă să fii cerută în căsătorie sau, în orice caz, să ți se propună trecerea la o nouă etapă în cuplu. Atenție la cheltuieli! Ești tentată să scoți bani din buzunar pentru distracții și petreceri mai mult decât îți permiți. Posibilități de călătorie.

Săgetător

Ești supusă unui set de provocări pe mai toate planurile. Dacă din punct de vedere financiar este o perioadă bună în care poți avea parte de câștiguri, ți se pot returna datorii, din punct de vedere sentimental tentația de a intra într-o aventură, de a-ți înșela partenerul sau de a te întoarce la o fostă iubire este destul de mare! Atenție la dependențe!

Capricorn

Este o perioadă dificilă pentru tine și este esențial să-ți păstrezi calmul și răbdarea. Personalitatea ta trece prin multiple încercări și cu greu reușești să-ți regăsești echilibrul interior. În zona parteneriatelor poți avea parte de o surpriză mai puțin plăcută, se poate destabiliza o legătură, fie cu persoana iubită, fie cu asociații și colaboratorii.

Vărsător

Simți nevoia să te retragi din tumultul cotidian și să meditezi la problemele pe care viața ți le-a pus pe tavă. La locul de muncă te simți epuizată și interesul pentru rezolvarea sarcinilor scade treptat, iar în plan sentimental te poți simți demoralizată, singură, chiar dacă ești într-o relație. Tot acest context îți poate afecta sănătatea. Ai mai multă grijă!

Peşti

Reușești în această săptămână să te detașezi de problemele de la locul de muncă și nu este exclus să-ți iei o mică vacanță. În plan sentimental, dacă ești singură, ai șansa de a cunoaște o persoană cu care să rezonezi foarte bine și să începi o relație. De asemenea, dacă ești într-un cuplu, reușești să consolidezi puternic legătura cu persoana iubită.