Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018

Berbec

Nativii Berbec vor pune accent pe familie mai mult ca niciodată și își vor dedica timpul pentru a sta cât mai mult alături de cei dragi. Nu sunt excluse nici evenimentele neplăcute apărute în familie sau care să aibă legătură cu unul dintre membrii familiei. Spre final de săptămână iau în calcul schimbarea locului de muncă și pot începe căutările în acest sens.

Taur

Nativii Taur pot primi vești din străinătate și se pot simți obligați să ajute o persoană din familie să rezolve o chestiune urgentă. Aspectul negativ al săptămânii este traversarea unei stări incerte, o stare de depresie legată de încălcarea unor principii de viață, care se va prelungi până în weekend când aleg să iasă în natură.

Gemeni

Prima grijă din prima săptămână a anului 2018 va fi legată de aspectul financiar. Nativii Gemeni vor căuta modalități să-și rotunjească veniturile și vor fi capabili să accepte orice ofertă, doar să nu apeleze la împrumut. În weekend fac deplasări scurte, însă și acestea sunt legate de aspectul banilor și este foarte probabil să scoată un comision bun de pe urma acestor plimbări.

Rac

O stare de sensibilitate excesivă pune stăpânire pe nativii Rac încă de la începutul săptămânii și vor avea episoade în care nu vor putea fi înțeleși de nimeni, nici măcar de către ei înșiși. Niște dialoguri cu partenerul de viață legate de aspectul financiar s-ar putea să-i necăjească peste măsură, însă armonia se reinstalează până în weekend.

Leu

Se anunță o săptămână dinamică la locul de muncă și foarte aglomerată, care-i va epuiza pe nativii Leu cu atât mai mult cu cât nu sunt în apele lor și au tendință de izolare. Cineva din trecutul lor poate să le reapară în prezent și poate trezi sentimente uitate. Către final de săptămână se anunță semnarea unor contracte avantajoase.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară prima săptămână din an este una minunată deoarece au șansa de a culege roadele muncii depuse până acum și, totodată, au ocazia deschiderii de noi orizonturi. Oportunitățile apărute acum nu trebuie ignorate. O ușoară stare de melancolie îi încearcă spre sfârșitul săptămânii, însă va fi ceva trecător. Liniștea o ercuperează în weekend, în brațele partenerului.

Balanţa

Pentru nativii Balanță se anunță o săptămână bună în care vor culege roadele muncii de până acum. Este foarte probabil să fie avansați la locul de muncă sau să primească o mărire de salariu. Spre mijlocul săptămânii vor avea de furcă cu niște treburi legate de gospodărie, posibil o reamenajarea locuinței sau o mutare.

Scorpion

Nativii Scorpion vor trece prin schimbări puternice legate de principiile și de filosofiile de viață. Vor fi interesați să călătorească mai mult și vor dori să-și prelungească vacanța de Sărbători cu un city-break undeva în afara țării. Spre final de săptămână se anunță discuții importante la locul de muncă.

Săgetător

Nativii Săgetător intră în noul an cu temeri legate de partea financiară, prin urmare vor purta discuții cu partenerul pe această temă și își vor impune punctul de vedere cu severitate. Se gțndesc serios să încheie o etapă și să se pregătească pentru noi oportunități, atât pe parte financiară, cât și sentimentală.

Capricorn

Dacă nativii Capricorn își deschid larg ochii și lasă deoparte prejudecățile legate de bărbatul ideal, au mari șanse ca în această săptămână să-și întâlnească jumătatea. Cei care sunt despărțiți sau certați își vor da o nouă șansă și vor avea oportunitatea să se împace. Weekendul îi va regăsi în mijlocul prietenilor, petrecând.

Vărsător

Niște certuri cu colegii de muncă ți-ar putea periclita imaginea în firmă, însă dacă îți vei folosi abilitățile cu care ai fost inzestrată vei depăși momentele triumfătoare. Nativii Vărsător sunt sfătuiți să se odihnească în această săptămână și să nu facă abuz de mâncare, medicamente sau alcool, cu atât mai mult cu cât discuțiile financiare de la sfârșit de săptămână îi vor epuiza peste măsură.

Peşti

Nativii Pești sunt sprijiniți astral în găsirea sufletului pereche și șansele de a se întâmpla în această primă săptămână din an sunt foarte mari, prin urmare li se cere să fie pregătiți și să stea cu ochii în patru. Partea creativă va atinge cote înalte și, cu toate că munca îi va acapara după prima jumătate a săptămânii, își vor găsi timpul necesar să-și pună în aplicare inspirația creatoare în weekend.