Horoscopul săptămânii 1 – 7 aprilie 2019

Berbec

Săptămână bună din punct de vedere al comunicării. La locul de muncă ai idei bune, șefii te apreciază pentru asta, iar colegii vor să învețe de la tine. Acasă, reușești să domolești conflictele din familie și să faci planuri cu cei dragi pentru perioada următoare. O să închei săptămâna la o petrecere sau o reuniune cu oameni pe care nu-i mai văzusei de mult timp.

Taur

Sunt șanse mari să dea norocul peste tine săptămâna aceasta, financiar vorbind. Ai idei bune pe care vrei să le pui în practică cât mai repede. Poți începe afaceri, poți face investiții, poți recupera datorii. Spre sfârșitul săptămânii sunt șanse să afli și niște vești bune legate de o călătorie sau poate chiar de o mutare în străinătate.

Gemeni

Te-ai putea revedea săptămâna aceasta cu o persoană care a însemnat foarte mult pentru tine în trecut, dar încearcă să nu te lași cuprinsă de melancolie, pentru că nu e cazul. Sunt șanse mari să reluați legătura, dar în cu totul alți termeni față de trecut. Altfel, ai putea face niște drumuri în interes de serviciu, drumuri pe care nu le doreai deloc.

Rac

Zilele acestea încerci să-ți stabilești priorități și să-ți ordonezi viața cât mai bine. Visezi să-ți eficientizezi timpul, să ai mai mult timp pentru tine și pentru pasiunile tale. Apar discuții în cuplu din cauza unor motive nesemnificative, însă comunicarea proastă poate să le facă să pară adevărate conflicte. La locul de muncă te descurci bine, deși muncești mai mult ca oricând.

Leu

Te dedici muncii pentru că ai nevoie de bani, dar și pasiunilor tale, pentru confortul tău psihic. Ai putea neglija familia pentru câteva zile, dar ai noroc cu partenerul de cuplu care este foarte înțelegător și te susține. Banii vin mai greu, dar atunci când vin te-ar putea surprinde... vor fi mai mulți decât sperai și asta îți va permite să-i ajuți și pe cei dragi.

Fecioară

Săptămâna aceasta te concentrezi pe muncă. Relațiile sunt avantajate dacă există comunicare, însă în lipsa acesteia, pot să apară probleme. Încearcă să îți faci timp și pentru tine și nevoile tale, astfel încât să nu apară frustrări. La nivel financiar nu sunt probleme, deși unele cumpărături te vor lăsa pe minus.

Balanţa

Zilele acestea ai putea simți nevoia unei schimbări în carieră. Dacă îți dorești alt job, atunci trebuie să știi că e o perioadă bună pentru negocieri contractuale, așa că ar trebui să-ți cauți cât mai repede altceva. Astrele îți sunt favorabile și pe plan amoros, unde îți pot scoate în cale o persoană exact pe gustul tău. Dacă ești deja într-o relație, comunicarea voastră va fi din ce în ce mai bună.

Scorpion

Primești vești bune săptămâna aceasta, mai ales cu privire la bunăstarea unei persoane apropiate, despre care tu îți făceai griji. Asta te liniștește și te determină să-ți vezi de treburile tale. O să acorzi mai multă atenție hobby-urilor tale, dar te vei remarca și la locul de muncă, unde ideile tale s-ar putea dovedi extrem de profitabile.

Săgetător

Uiți de tot ceea ce s-a întâmplat negativ în viața ta săptămânile trecute și te concentrezi pe prezent, poate mai mult ca oricând. Sunt șanse mari să faci drumuri zilele acestea, drumuri în interes profesional, drumuri care îți vor aduce bani și de pe urma cărora vei avea și foarte multe lucruri de învățat. La capitolul dragoste stai insă mai prost...

Capricorn

Veștile bune pe care le afli săptămâna aceasta îți iau o greutate imensă de pe suflet. În sfârșit, te-ai putea relaxa și tu puțin, pentru că în ultima perioadă ai trecut printr-o agitație destul de mare, încercând să îi ajuți pe alții. Sunt șanse să pleci la drum, sunt șanse să primești bani și sunt șanse foarte mari să-ți vezi un fost partener din trecut.

Vărsător

O săptămână atât de bună precum aceasta n-ai mai avut de multă vreme. Ai toate șansele să câștigi bani, premii, favoruri. Îți e avantajat extrem de mult sectorul financiar, ai putea face investiții sau ai putea primi bani pe care alții ți-i datorau. În ceea ce privește dragostea, acum e momentul să faci pasul cel mare. Poți spune DA, dacă ești într-o relație de lungă durată.

Peşti

Zilele acestea te vei întoarce spre tine și spre nevoile tale. Ai putea merge la un control medical amănunțit și bine ai face, pentru că ai nevoie de niște sfaturi avizate. Pare că ai ajuns la epuizare și nu e deloc bine să continui așa. Ai nevoie de mai multă distracție, de mai multă relaxare și ai nevoie de o persoană alături de tine care să înțeleagă toate aceste lucruri.