Horoscopul săptămânii 4-10 iulie

Berbec

O legătură senzațională între Venus și stăpânul tău, Marte duce la închiderea unei afaceri sau experiențe pe care o voiai închisă. Ia în considerarea fiecare ofertă pe care o primești în această săptămână. Oportunitățile vor veni în multiple forme. Începe o etapă promițătoare pentru Berbec. Dacă speri la schimbarea locului de muncă, fii atent în zilele de 6 și 7 iulie pentru că Marte întră în Scorpion. Asta înseamnă și o modificare a statusului tău financiar. În zilele de 9 și 10 iulie se anunță împlinirea unui vis demult uitat. Starea ta de spirit nu va fi una bună. Nu mai fii paranoic, nu toată lumea îți vrea răul.

Taur

Planetele se aliniază frumos pentru tine. Venus, Soarele și Neptun te ajută să-ți îmbunătățești viața socială și îți dau o stare permanentă de visare. Deci, este necesară un pic de precauție. Nu tot ceea ce strălucește este aur, mai ales în zilele de 8 și 9 iulie. O să ai o surpriză pe la mijlocul săptămânii! O persoană în care nu aveai încredere îți va deveni un foarte bun prieten pe termen lung. Mare grijă în zilele de 5 și 6 iulie! Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, fii mai diplomat și acționează cu tact. Nu te îndoi de calitățile tale! Marte își face loc pe casa semnului tău și relația în care ești va deveni mai interesantă.

Gemeni

Altruistul Neptun este responsabil de energia și dorința ta de a-i ajuta pe ceilalți în aceste zile. Aceste influențe se vor manifesta și pe casa carierei și a finanțelor. Din data de 6 iulie vei simți niște schimbări la locul de muncă.  Încearcă să te adaptezi și nu fii anxios. Marte întră pe harta cerului tău, iar planurile și priectele pe care le credeai blocate vor începe să capete formă. Weekendul 9 și 10 iulie va fi greu pentru relația ta. Jumătatea ta se va simți neglijată pentru că tu ai multe pe cap și o vei ignora. Ca sfat prietenesc, nu te panica, nu te mai gândi la cei-i mai rău. Casa cerului tău arată că ai resurse necesare să treci peste toate

Rac

Săptămâna aceasta vei fi furat de vise și fantezii în timp ce încerci să-ți ții picioarele pe pământ. Singurele lucruri care te țin ancorat în aceste momente sunt responsabilitățile. Saturn și Neptun nu îți dau cam multă libertate de mișcare. Asta nu te va opri să visezi la vacanța mult visată sau la cursurile pe care vrei să le urmezi în această vară.  În perioada 7 – 10 iulie o să-ți dedici tot timpul liber familei și prietenilor. Nu te neglija și nu mai încerca să le faci pe plac tuturor. Casa financiară nu arată prea bine. Faci tot ce poți, dar destinul se împotrivește. Mare grijă cum cheltui banii!

Leu

Soarele, Mercur și Venus te încurajează să muncești mai mult, dar să nu ieși în evidență. Nu este tocmai stilul tău să stai departe de lumina reflectoarelor, dar te va ajuta să-ți reîncarci bateriile. Marte îți va fi de folos în această săptămână întrucât te va ajuta să îți rezolvi problemele din familie. În dragoste totul merge bine, în zilele de 7 și 8 vei fi răsfățat de partenerul de viață. Fii atent în weekendul 9-10 iulie pentru că sănătatea ta e afectată. Nu abuza de alcool, bea multă apă și odihnește-te.

Fecioară

Jupiter și Pluto îți influențează creativitatea în zilele de 5 și 6 iulie. E timpul să arăți ce poți la locul de muncă. Vei munci mult în această săptămână și vei avea nevoie să-ți încarci bateriile în weekend. Nu te lasa si perseverează! Efoturile tale vor fi răsplătite. Mercur are grijă de tine în această perioadă. 9 și 10 iulie sunt zile bune de petrecut cu prietenii și cei dragi. Vei scăpa de stres și vei reuși să te relaxezi complet. Te vei simți extrem de caritabil în această perioadă. Banii tăi sunt la loc sigur și nu vei avea cheltuieli neprevăzute.

Balanţa

Ai nevoie de puțină odihnă și o doză de realism.  Studiază bine problemele tale înainte să iei decizii. Dacă plănuiești să începi o afacere în această săptămână nu este timpul potrivit. Știu că acum crezi că poți muta munții, dar planetele se împotrivesc. Marte întră în zodia ta începând cu mijlocul săptămânii și problemele tale cu banii vor dispărea. Ca urmare a acestui fapt, toate lucrurile încep să se așeze. Relațiile tale cu prietenii se vor strica în weekendul 9-10 iulie. Nu mai fii așa perfecționist! Economisește-ți energia pentru că în această săptămâna îți lipsește diplomația.

Scorpion

Săptămâna aceasta este caracterizată de altruism. Vei simți un val de energie care te va împinge de la spate să ajuți oamenii vulnerabili din viața ta. Marte îți va fi alături și te va convinge să ieși din zona ta de siguranță. Te vei simți motivat și plin de vitalitate să începi noi proiecte.  În data de 9 iulie vei face un drum, o călătorie legată de viața ta sentimentală. Ori vei merge într-un weekend romantic ori vei întâlni pe cineva la o ieșire cu prietenii. Nu neglija sănătatea în zilele de 4 și 5, ești vulnerabil la răceli și infecții respiratorii.

Săgetător

Mercur se alătura Soarelui și lui Venus pe harta cerului tău. Asta înseamnă că vei fi în cautarea unor soluții de a-și îmbunătăți finanțele. Vei dori să faci ca banii să muncească pentru tine. Mare atenție! Neptun în casa banilor arată că cel puțin una dintre investițiile tale nu va avea succes.  Din data de 7 iulie, Marte  întră în sectorul karmic și te ajuta să închizi un capitol dureros din viața ta, o posibilă despărțire se conturează la orizont. O lecție pe care o vei învăța în weekendul 9-10 iulie este aceea a renunța la prejudecăți. Vei reuși să cunoști persoane care îți vor da lecții de viață.

Capricorn

Jupitor și Pluto se aliniază pe cerul zodiei tale și te vei simți motivat să ieși din zona ta de confort și să riști. Nu lasă oportunitățile să-ți alunece printre degete. Indecizia ta te poate costa atât fizic cât și psihic. 5 iulie este ziua în care avem de a face cu o Luna Nouă in Rac ce poate aduce tinerelor care s-au decis să-și întemeieze o familie o posibilă sarcină. În celelalte cazuri, Luna aduce o renaștere personală, individuală. Aceasta va continua și în lunile viitoare. Călătoria spirituală și intelectuală începe acum și se va termina undeva în luna august.

Vărsător

Un nou început urmează pentru tine și partenerul tău de viață sau un fost partener de viață.  Cu Venus și Neptun în casa banilor se anunță vremuri grele din punct de vedere financiar. Pune bani deoparte și nu te atinge de ei! Luna Nouă  va aduce schimbări la mijlocul săptămânii. Schimbările vor afecta mai ales cariera ta. Marte intră în zodia ta și vei avea energia și inspirația necesară unui nou început. E vremea să ceri o mărire de salariu sau o schimbare de poziție. Din punct de vedere al sănătății, stresul va începe să te afecteze și să ai probleme cu somnul.

Peşti

Venus și Soare îți aduc inspirație și creativitate. E timpul să profiți de aceste daruri cerești. Ideile tale pot deveni aurite dacă vei accepta ajutorul unei Fecioare sau a unui Capricorn. Conjuncția Pluto și Jupiter te va ajuta prin intermediul prietenilor să faci alegeri înțelepte în perioada 6 – 9 iulie. Dușmanii nu te ocolesc. Ai șanse mari să ai o ceartă pe 9 sau 10 iulie. Relația ta romantică va avea câteva zile proaste, dar Neptun te va ajuta să comunici mai bine despre problemele cu care te confrunți. Tot Neptun este responsabil de sensibilitatea accentuată pe care o vei simți în aceste zile.