Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019

Berbec

Este o perioadă în care te preocupă schimbarea, clarificarea și reinventarea unor principii de viață. și vei avea mult entuziasm și optimism în această direcție. Relația cu cei dragi se poate îmbunătăți, însă încearcă să nu te impui mai mult decât trebuie în fața lor. Îți poți face planuri de călătorie sau chiar poți pleca într-o călătorie acum și te sfătuim să fii prudentă la drum la bagaje, la bilete, la cazare și la tot ce ține de bunul mers al lucrurilor.

Taur

Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă favorabilă, însă asta nu înseamnă că poți cheltui peste măsură, ci mai degrabă că poți căuta surse suplimentare de venit. Pentru unii nativi poate fi o perioadă în care să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit sau poate veni către ei o nouă propunere de asociere. Va crește interesul pentru zona de studiu, de învățare și aprofundare a cunoștințelor.

Gemeni

Este o perioadă în care vei face tot ce-ți stă în putință pentru a reechilibra munca cu familia. În sectorul profesional pot să apară noi provocări și te sfătuim să iei deciziile majore împreună cu partenerul de viață. Pe de altă parte, nu este exclus ca nativii care sunt în relații ce nu mai funcționează să pună punct acum. Atenție la cheltuieli și investiții! Nu risca!

Rac

Este o săptămână formidabilă pentru tine în care vei da dovadă de foarte multă energie, determinare și motivație în atingerea scopurilor propuse. Vei fi mult mai tentată să faci declarații de dragoste, să-ți dezvălui cele mai profunde sentimente și, totodată, te vei lăsa emoționată mai ușor de ceea ce se va petrece în jurul tău.

Leu

Va fi o săptămână provocatoare pentru tine în sensul că vei fi mai dispusă ca niciodată să iei decizii radicale și punctăm că ceea ce vei hotărî acum va fi de bun augur pentru viitorul tău. Nu este exclus să începi o nouă relație, însă ai grijă să nu fie vorba doar de o aventură. Dacă ești implicată într-un proiect artistic, ai toate șansele să te bucuri de succes.

Fecioară

Ai tendința de a te întoarce printre amintiri și poți atrage în viața ta o persoană din trecut pe care să nu-ți fi dorit neapărat să o revezi. Oricum, nu lua decizii și nu te aventura în noi relații. Pe de altă parte, cineva din familie poate avea de comentat la adresa ta, îți poate face reproșuri legate de faptul că nu acorzi suficientă atenție unor chestiuni care vizează locuința.

Balanţa

Întreaga săptămână cheful tău de a socializa și pofta de a lega noi relații de prietenie sunt la maxim. Te sfătuim să acorzi mai multă atenție zonei profesionale deoarece ai șanse  fie să rezolvi ceva, fie să obții ceva ce ți-ai dorit, poate o avansare, poate un beneficiu. Este o perioadă bună pentru redefinirea valorilor spirituale și pentru înțelegerea pe o altă vibrație a credinței.

Scorpion

În această săptămână ai șanse mari de a-ți îmbunătăți veniturile și te sfătuim să fii atentă la ofertele care vin din străinătate sau de la persoane care se află dincolo de granițele țării. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru călătorii și pentru dialoguri cu persoana iubită. Zona sentimentală este marcată de confuzii, însă acestea vor putea fi rezolvate dacă sunt discutate.

Săgetător

După o perioadă tumultoasă în care nici tu nu ai reușit să-ți înțelegi prea bine stările, în această săptămână vei avea ocazia să te vindeci emoțional, spiritual și mai ales psihic. Poți începe să faci niște schimbări în viața ta și te sfătuim să începi cu zona profesională, abia mai apoi să te orientezi către zona sentimentală care, da, chiar are nevoie de prospețime și energie.

Capricorn

Nu este o săptămână foarte confortabilă din punct de vedere al sănătății (fizice și psihice) și te sfătuim să încerci pe cât de mult să te odihnești, să apelezi la alimentație sănătoasă și să-ți imunizezi organismul. Îți indicăm chiar să-ți iei câteva zile de concediu și să-l petreci în mijlocul naturii, undeva într-o zonă în care să ai contact cât mai mult cu natura.

Vărsător

În toată această perioadă poți avea ocazia să te pui în evidență prin idei strălucite, ingenioase și foarte raționale, tehnice chiar - dacă lucrezi într-un astfel de domeniu. Prin urmare, nu le ține pentru tine, ci exprimă-le direct superiorilor. Dacă vizezi o avansare în funcție, contextul astrologic va fi de partea ta. Petrece mai mult timp cu prietenii!

Peşti

Nu este exclus ca din cauza unei dezamăgiri în dragoste să treci printr-o adevărată criză de personalitate. Va fi ceva intens, dar necesar. Întreaga săptămână vei fi sentimentală și cu dorința de a petrece timp alături de persoana iubită. Dacă ești singură, probabil vei porni în căutarea iubirii, însă te atenționăm că ai tendința de a fi mult prea visătoare, iar iluziile te pot face să suferi la contactul cu realitatea.