Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie

Berbec

Preocupările pe parte profesională vor ocupa tot timpul nativilor Berbec, aceștia oferindu-le toată atenția, cu multă plăcere. Este recomandat să-ți folosești toate abilitățile de care dai dovadă în acest domeniu pentru a obține avantajele de care ai nevoie. De asemenea, orice proiect de grup este binevenit și trebuie îmbrățișat cu toată încrederea.

Taur

Nativii Taur sunt îndemnați să facă ceea ce simt în această săptămână și să nu se lase influențați de cei din jur. Vor lua o decizie importantă și este recomandat să o ia în funcție de propriile sentimente. Totodată, trebuie să fie atenți la locul de muncă, deoarece o mărire de salariu, o oportunitate de avansare sau o nouă colaborare le poate ieși în cale.

Gemeni

Săptămâna începe cu preocupări majore pe parte financiară și sfârșește în mijlocul prietenilor, la distracție. Nativii Gemeni sunt tentați să caute surse de îmbogățire rapide și pot fi dezamăgiți să observe că nu tot ce zboară se mănâncă. Calmul și răbdarea, dar și responsabilitatea față de locul de muncă pot fi aliați care să conducă către o mărire a veniturilor.

Rac

Nativii Rac pot avea discuții cu partenerul de cuplu sau cu asociații și, dacă nu sunt atenți la ceea ce vorbesc, ar putea să iasă șifonați din aceste conflicte verbale. De asemenea, după jumătatea săptămânii sunt favorizați să-și rotunjească veniturile prin depunerea unei munci suplimentare sau pot să primească o sumă de bani de la o persoană apropiată.

Leu

Nativii Leu trebuie să fie pregătiți la locul de muncă, deoarece o schimbare importantă este foarte probabil să apară în sectorul profesional. Poate fi vorba de noi responsabilități sau chiar de schimbarea locului de muncă. Totodată, pe plan sentimental poate apărea o persoană nouă în viața ta, posibil cineva cunoscut prin intermediul jobului.

Fecioară

Nativii Fecioară au toate șansele ca săptămâna aceasta să înceapă o nouă relație, să cunoască pe cineva de care să se atașeze iremediabil, să trăiască un fel de dragoste la prima vedere. Dacă ești, însă, într-o relație, este posibil să apară schimbări majore și chiar putem aminti de o despărțire, un nou început pe parte sentimentală.

Balanţa

Nativii Balanță vor fi preocupați de partea financiară în această săptămână și vor căuta variante de a-și suplimenta veniturile, șansele să și găsească sursele necesare fiind foarte mari. Nu este exclus ca spre sfârșitul săptămânii să aibă o aventură sau să fie tentați către o astfel de atitudine.

Scorpion

Tot ceea ce-și vor propune să învețe nativii Scorpion în această săptămână le va reuși, fiind favorizați astral. Cei care au de susținut examene le vor trece cu brio și energia va fi una pozitivă, în general. Spre final de săptămână vor trece la acțiune și pe parte sentimentală și vor cuceri tot ceea ce-i înconjoară.

Săgetător

Nativii Săgetător se vor bucura de o săptămână bună din punct de vedere financiar. Vor demara noi proiecte sau vor culege roadele din colaborările trecute, în plus vor sta minunat la capitolul comunicare și socializare, fapt ce i-ar putea ajuta să lege niște legături noi și durabile.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn aceasta săptămână va fi una a schimbărilor, în care vor trebui să ia în calcul propria persoană și propriile dorințe. Sunt sfătuiți să dea frâu liber pasiunii și să-și urmeze visurile. Spre sfârșitul săptămânii vor fi tentați să acorde mai multă atenție decât merită părții financiare.

Vărsător

Gândurile și frământările vor strica buna dispoziție a nativilor Vărsător în primele zile ale săptămânii, însă meditația și izolarea, câteodată, chiar sunt de bun augur pentru conștientizarea prezentului. Însă, este doar o stare tranzitorie, în weekend devenind mult mai sociabili, optimiști și încrezători în propriile forțe.

Peşti

Tot ceea ce ți-ai pus în plan până acum, toate proiectele planificate, vor merge ca pe roate dacă le vei iniția în această săptămână, deoarece conjunctura astrală îți este foarte favorabilă. Sfârșitul de săptămână nu o să fie, însă, de partea nativilor Pești, Aceștia nu se vor simți în apele lor, vor avea tendința de retragere, de izolare și vor explora trăiri interioare dramatice, de natură să le schimbe percepția asupra vieții.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!