Horoscop: Cât durează fluturii în stomac în funcţie de zodia relaţiei voastre

De Amelia Matei pe 31 iulie 2013

Ca să afli zodia relaţiei voastre trebuie să te gândeşti în ce zi v-aţi cunoscut. Calculează în ce zodie a picat ziua respectivă şi vei afla sub ce semn stă cuplul vostru. Apoi vezi mai jos cât durează fluturii în stomac şi când se instalează rutina în funcţie de zodia ce vă guvernează.

Berbec

Relaţia ce stă sub semnul Berbecului începe cu multă pasiune, cu mult sex şi senzaţia că nu puteţi respira unul fără celălalt. Din păcate, această senzaţie nu durează mult. Fluturii din stomac sunt foarte agitaţi, dar se calmează prea repede, moment în care vă veţi da seama că nu aveţi prea multe în comun şi că nu puteţi fi nici măcar prieteni sau parteneri în viaţă.
Horoscop: Ce secrete groaznice ascund bărbaţii în funcţie de zodie

Taur

Relaţiile din Taur nu se bazează pe fluturii din stomac, ci pe înţelegere, comunicare şi respect. Sunt relaţii liniştite, care avansează încet dar sigur. Evident, există acea pasiune şi emoţiile de la începutul unei relaţii, dar ele nu sunt puternice şi se sting repede. Din fericire locul lor e luat de alte senzaţii la fel de plăcute.

Gemeni

Relaţiile care stau sub semnul Gemenilor sunt agitate, tumultoase, dar tocmai de aceea, pasiunea durează mai mult. Sunt multe certuri violente, despărţiri mai lungi sau mai scurte, urmate de împăcări care de fiecare dată vă readuc fluturii în stomac.

Rac

Emoţiile începutului sunt aproape inexistente în cazul relaţiilor din Rac, ceea ce poate fi o problemă pentru alţii, dar nu şi pentru voi. Chiar dacă rutina se instalează destul de repede, voi vă simţiţi bine aşa. Sunteţi unul pentru altul şi mamă, şi tată, frate, soră, cel mai bun prieten şi parteneri de drum lung.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi