Horoscopul ţigănesc: Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 15:59

Horoscopul ţigănesc este un sistem foarte vechi, pe care nomazii îl citeau de mii de ani în stele şi zodii. Neamul ţigănesc a fost dintotdeauna asociat cu ezoterism, cu vrăjile şi cu ghicitul în palmă cafea sau bobi, dar şi în tarot. Află cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodie, după vechile manuscrise ţigăneşti.

Cupa (21 ianuarie – 19 februarie)

Cei născuţi sub semnul cupei sunt oameni încăpăţânaţi, care nu îşi găsesc uşor liniştea sufletească. Cel mai potrivit partener din zodiacul ţigănesc îţi este pătimaşa roată, care nu or să-ţi ţină piept şi care sunt timizi, chiar şi în pat.

Capela (20 februarie – 20 martie)

Naivi şi romantici, nativii din capelă sunt uşor de dus cu zăhărelul. De aceea, au nevoie de un partener tandru, care nu va profita de puritatea sentimentelor lor. Un bun partener în aşternut ar fi cei născuţi sub semnul toporului.

Pumnalul (21 martie – 20 aprilie)

Fire competitivă şi lider înnăscut, pumnalul este, însă şi destul de idealist şi adesea suferă atunci când nu reuşeşte să-şi pună planurile în aplicare. Un bun partener pentru cineva atât de puternic este o zodie flexibilă, cum ar fi steaua.

Coroana (1 aprilie – 20 mai)

Cei născuţi sub semnul coroanei sunt obsedaţi de bani şi avere, de aceea pot fi buni economişti. Partenerul ideal pentru zgârciţii născuţi în coroană ar fi nativii din clopot, bine organizaţi şi chibzuiţi cu banii.
Citeşte mai multe despre zodiile nomade în Horoscopul ţigănesc: Vezi ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul în 2013!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!