Horoscop: Cu ce bărbaţi sexy şi celebri te potriveşti în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Aventuroasă şi focoasă în pat, femeia săgetător nu poate să stea locului. Fie că vrea la munte să se dea cu placa iarna sau că vrea să viziteze vreo peşteră sau lac glaciar vara, femeia săgetător are nevoie de un bărbat pasionat de adrenalină şi atletic ca şi ea. Nevoia de aventură şi faptul că te plictiseşti repede te fac nestatornică, astfel că ai nevoie de cineva care să nu îţi dea răgaz nicio clipă.Astrele ţi-l recomandă pe Dani Oţil.

Capricorn
Nesigură pe propriile puteri şi mai ales pe relaţie şi sentimentele bărbaţilor din viaţa ei, femeia capricorn este inteligentă şi rezervată. Ea speră ca faptele să vorbească pentru ea şi nu îi place să despice firul în patru, nici chiar atunci când e vorba de un conflict între îndrăgostiţi. Geloasă şi tăcută, ai nevoie de un bărbat care să nu depindă de tine şi care să fie foarte stăpân pe el, pentru a echilibra nesiguranţa ta. Astrele ţi-l recomandă pe Mircea Badea.
Vărsător
Mereu la modă şi în contact cu tot ce e nou, femeia vărsător trăieşte în prezent. Ea nu are regrete majore pentru trecut şi nu poate renunţa la grijile zilnice pentru ce va fi mâine. Puţin zăpăcită din fire şi un spirit liber, imposibil de ţinut undeva cu forţa, femeia vărsător are nevoie de un bărbat care să nu o critice când stă cu orele la shopping sau care să o certe dacă întârzie încercând un tip nou de make up. Astrele ţi-l recomandă pe Bogdan Vlădău.
Peşti
Sensibilă şi tradiţionalistă, femeia peşti visează la un bărbat familist, de casă, care să îi ofere stabilitate financiară şi statut, dar mai ales iubire. Peştii nu vor să admită că viaţa şi dragostea nu sunt chiar ca în filme, ei vor ca totul în jurul lor să fie magic, sclipitor. Femeia peşti are nevoie de un bărbat cu picioarele pe pământ, dar romantic până în măduva oaselor şi iubitor de familie şi gospodar. Astrele ţi-l recomandă pe Alex Velea.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!