Horoscop: Cu ce bărbaţi sexy şi celebri te potriveşti în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Femeia leu este aprigă şi mândră, cu un ego aproape masculin. Mereu atentă la nevoile proprii, femeia leu nu se va prăbuşi în lacrimi dacă este părăsită şi va scoate ghearele cele mai ascuţite dacă este jignită. Cu o astfel de vâlvătaie nu se poate iubit decât un bărbat la fel de individualist, care vrea alături un egal, nu o floare delicată. Astrele ţi-l recomandă pe Vladimir Drăghia.
Fecioară
Femeia fecioară este critică şi mofturoasă şi puţini bărbaţi sunt dispuşi să suporte asta pentru mult timp. Pentru că nu se poate abţine să nu fie geloasă şi să şantajeze emoţional partenerul, din teama de a nu-l pierde (care are la bază propria insecuritate), fecioara poate fi o femeie dificilă, greu de satisfăcut. Pretenţioasa fecioară are nevoie de un bărbat inteligent şi cu simţul umorului, care să nu se supere ori de câte ori fecioara se enervează şi îl critică ca pe un copil. Astrele ţi-l recomandă pe Andi Moisescu.
Balanţă
Balanţele sunt destul de leneşe şi greu de înţeles, deşi dispuse mereu să comunice. Pentru că se plictiseşte repede, femeia balanţă are nevoie de un tip înţelegător dar aventuros, care să o mai scoată din casă (cu forţa dacă este nevoie) şi să îi mute atenţia de la coşul de pe frunte. Astrele ţi-l recomandă pe Horia Brenciu.
Scorpion
Pasională şi misterioasă, femeia scorpion poate ajunge să sufoce un bărbat cu gelozia şi posesivitatea ei. Tocmai de aceea, scorpionii au nevoie de un tip mai greu de prins în laţ şi greu de satisfăcut. Dacă el este mofturos şi cere mereu ceva nou, ai şanse să îţi baţi capul în fiecare zi cu altceva, fără să-l plictiseşti sau să-l enervezi. În plus, un tip pretenţios te pune pe jar şi îţi stârneşte instinctul de vânătoare. Astrele ţi-l recomandă pe Smiley.
Citeşte şi Horoscop: Ce probleme aveţi în funcţie de zodia relaţiei voastre
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!