Horoscop: Ce surprize să-i faci de Ziua Îndrăgostiţilor

De Diana Zagrean pe

 

Săgetător

Săgetătorii sunt bărbaţi fresh şi activi, dar pentru că iubesc să deţină controlul, s-ar putea să-ţi dea chiar el indicii asupra cadoului visat. Pragmatic din fire, nativul acestei zodii va aprecia un aparat de ras sau tuns cu mutle capete interschimbabile, o excursie la munte, sau un pachet cu dulciuri mai speciale.

Capricorn

Capricornii sunt uşor posesivi şi destul de mândri din fire. Dacă vrei să-l surprinzi, trebuie să îi faci unc adou personalizat şi foarte original, deoarece sunt pretenţioşi. Dacă vrei să mergi la sigur, cu o cină romantică, alege un loc foarte exclusivist, sau un local foarte deosebit, cu trupă live, sau deserturi extraordinare.

Vărsător

Vărsătorii sunt creaturi sociale prin definiţie, deci fă-i o surpriză şi du-l undeva unde îl vede toată lumea şi unde poate da check-in. Dacă vrei să-i cumperi ceva, vărsătorul se va bucura de orice gadget, un ceas frumos, sau o jucărie inteligentă, un roboţel, o dronă.

Peşti

Bărbatul peşti este un răsfăţat şi jumătate, dar mai ales un romantic incurabil. Dacă vrei să-l surprinzi, o cină romantică, gătită chiar de tine ar rezolva problema. Dacă aveţi o maşină la dispoziţie, legă-l la ochi şi du-l în locul în care v-aţi cunoscut, apoi undeva în natură, pentru un picnic.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3