Horoscop: Ce surprize să-i faci de Ziua Îndrăgostiţilor

De Diana Zagrean pe

 

Leu

Leii sunt leneşi din fire, aşa că cea mai frumoasă surpriză ar fi să le obţii o zi liberă de la şeful. Dacă şeful nu gustă astfel de glume şi declaraţii de iubire, poţi să încerci să-l impresionezi cu un weekend la munte, un parfum scump, o petrecere surpriză, sau un bilet la un spectacol pe gustul lui (stand-up comedy ar fi o idee bună).

Fecioară

Bărbaţii fecioară sunt introvertiţi şi sensibili, uneori chiar sentimentali. Când vine vorba de Ziua Îndrăgostiţilor, fecioarele merg pe romantismul clasic. Dacă vrei să-i faci o surpriză de Valentine’s Day, du-l la spa sau într-o excursie în natură.

Balanţă

Balanţele iubesc pătimaş şi fără drame majore, deoarece echilibrează până şi conflictele interioare. Pentru că sunt rareori visători, o surpriză potrivită de Ziua Îndrăgostiţilor ar fi o seară în doi la o cafenea intimă, un picnic, dacă vremea este bună, sau o carte bună, din cele mult râvnite.

Scorpion

Scorpionii vor surprize sexy şi nu se dau în lături de la a juca roluri, dacă surpriza este una elaborată. Prinde-l în joc sau du-l la un concert de jazz senzual, urmat de o cină în doi în vârful patului.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3