Horoscop sexual: Ce metodă contraceptivă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean pe

Săgetător
Femeia săgetător are un organism bine reglat, datorită firii active şi a faptului că practică sporturi diverse. Pentru că are un organism sănătos şi un ciclu regulat, femeia săgetător se bazează adesea pe metoda calendarului. Deşi nu este deloc sigură (anumiţi factori, cum ar fi stresul sau unele medicamente pot determina schimbări hormonale), multe femei apelează la metoda calendarului. Asta până rămân gravide şi realizează că nu te joci cu hormonii.
Capricorn
Capricornii au şi ei un păcat: sunt de nestăvilit odată ce şi-au găsit perechea. Deşi în viaţa de zi cu zi sunt cuminţi şi calculaţi, în pat, devin adevărate fiare. Femeia capricorn are tendinţa să se bazeze pe bărbat să se retragă la timp şi foloseşte metoda „coitus interruptus”, dar nici aceasta nu este sigură şi, ca şi alte metode în afară de prezervativ, nu protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală.
Vărsător
Femeia vărsător este agitată şi ajunge cu greu la nivelul de relaxare necesar unei partide bune de sex. În plus, atunci când ajunge în aşternuturi cu un bărbat super hot, femeia vărsător preferă prezervativele cu lubrifiant, pentru că e mereu cu gândul la zece lucrur deodată şi are nevoie de „ajutoare”.
Peşti
Femeia peşti este delicată şi atentă. Ea nu o să rişte viaţa unui potenţial copil doar pentru că „a luat-o valul” şi s-a lăsat dusă de pasiunea pentru iubitul ei. De aceea, prevăzătoare cum e, femeia peşti va opta pentru un inel contraceptiv. Acestea se obţin de la medicul specialist, care te poate ajuta cu montarea corectă a inelului.
Citeşte şi Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, nu recurgeţi la metode contraceptive fără sfatul unui medic specialist!
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3