Horoscop sexual: Ce metodă contraceptivă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean pe

Leu
Leoaicele au o pasiune de nestăvilit şi recurg adesea, la metode de urgenţă. Oricât ai fi de pasională în pat şi oricât te-ai lăsa pradă senzaţiilor, nu este deloc bine să foloseşti pilula de a doua zi. Mergi la medic să-ţi prescrie o metodă contraceptivă mai potrivită firii tale năvalnice.
Fecioară
Fecioarele sunt atente şi calculate, astfel că nu lasă o pasiune de moment să le întunece viitorul şi nu riscă o sarcină nedorită. Prevăzătoare cum sunt, fecioarele recurg la pilule contraceptive recomandate de medic.
Balanţă
Balanţele au un organism echilibrat şi îşi stăpânesc poftele, chiar şi la beţie. Dacă ştii că eşti implicată într-o relaţie stabilă şi vrei să eviţi o sarcină nedorită, ai putea cere unui medic să-ţi prescrie plasturi contraceptivi. S-ar putea să te scape şi de chisturi.
Scorpion
Femeia scorpion are o sexualitate năvalnică şi mulţi o caracterizează drept o „femeie periculoasă”. Pentru că toată pasunea te poate face să uiţi de protecţie, tu eşti cea mai expusă la o sarcină neplănuită. Din păcate, femeile scorpion ar putea fi puse în situaţia să recurgă la avort ca metodă de contracepţie, ceea ce este îngrijorător şi periculos, în primul rând pentru ele. Mergi la un medic şi vezi cum poţi preveni o sarcină, pentru a nu fi nevoită să apelezi la avort.
Citeşte şi Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, nu recurgeţi la metode contraceptive fără sfatul unui medic specialist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3