Horoscop: Ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Energică şi mereu în formă, femeia săgetător nu prea stă locului. Pentru că nu se dă în vânt după lenjerii sexy, din satin, dantelă sau cu multe curele şi chingi, ea va opta mereu pentru ceva comod, practic. Pragmatică din fire şi sportivă, femeia săgetător va alege o lenjerie care să nu o incomodeze atunci când pleacă de la serviciu şi vrea să dea o tură prin parc, la un jogging de seară. De aceea, ea va cumpăra întotdeauna boxeri cu cusături fine şi un sutien pentru sportive, cu susţinere mare şi protecţie în caz de mişcări bruşte.
Capricorn
Inteligentă şi ageră, dar timidă şi retrasă, femeia capricorn nu se simte tocmai sigură pe senzualitatea ei. Nefiind genul de femeie care să epateze sau care să vrea să-şi impresioneze partenerul peste măsură, femeia capricorn va alege mereu ceva comod şi, eventual, de modă veche. Dacă nu intenţionează să se desfăşoare în forţă într-o anumită seară, ea nu se va sfii să poarte budigăi de pe vremea bunicii, doar pentru că bumbacul vechi este de calitate superioară. Dacă totuşi trebuie să fie sexy, ea va prefera să se dezbrace direct, fără trucuri şi lenjerie simandicoasă.
Vărsător
Mereu în pas cu moda şi la curent cu noutăţile, femeia vărsător este o fashionistă convinsă. Ea va alege lenjeria ca şi restul hainelor, în funcţie de trendurile internaţionale şi de videoclipurile vedetelor la modă. Dacă Rihanna sau Jennifer Lawrence optează pentru o lenjerie nude sau cu talie înaltă, la fel va face şi ea. De preferat, femeia vărsător preferă chiloţii cu talie foarte înaltă, combinaţi cu o fustă aidoma. Adio colacei şi burtică cu aşa ţinută.
Peşti
Romantică şi sensibilă ca un ghiocel, femeia peşti este destul de tradiţionalistă în pat. Ea nu va purta niciodată dantelă roşie sau chiloţi tanga cu puf. Copilăroasă şi jucăuşă, femeia peşti va alege în zilele obişnuite chiloţei de tip hipster, mulaţi pe şolduri cu imprimeuri haioase (Hello Kitty, floricele, buburuze, etc). Dacă vrea să fie cu adevărat sexy, femeia peşti va alege o cămăşuţă de noapte delicată, cu flori sau un corset simplu şi discret, fără ciorapi din plasă sau alte detalii pe care le consideră de prost gust.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!