Horoscop: Ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Mândră şi fioroasă, femeia leu nu face concesii şi nu iartă atunci când este trădată. Libertină în pat şi foarte puternică, ea nu are nevoie de lenjerie ca să impresioneze vreun bărbat. Bazându-se pe magnetismul şi carisma proprie, femeia rac nu se va încurca în detalii şi va merge pe calea cea mai simplă spre plăcerea maximă. De aceea, femeia leu nu prea poartă chiloţi şi iese des din casă fără sutien, pentru a atrage atenţia.
Fecioară
Pretenţioasă şi destul de mofturoasă când vine vorba de bărbaţi, femeia fecioară nu ţine foarte mult la detaliile de aspect fizic. Pentru că este comodă şi nu dă dovadă de prea mult interes atunci când vine vorba de modă, femeia fecioară va alege o lenjerie ieftină şi confortabilă, care să o protejeze de intemperii, nu să o transforme în bomba sexy. Cum este un pic zgârcită (ea se consideră econoamă), fecioara va opta pentru chiloţi din bumbac la ofertă în supermarket, sau de la piaţă, cu 3 perechi la 10 lei.
Balanţă
Deşi iubeşte confortul mai mult ca orice şi este leneşă din fire, balanţa doreşte să fie atrăgătoare şi să-şi arate latura romantică atunci când rămâne singură cu iubitul ei. Pentru că nu se omoară cu bumbacul, iar dantela i se pare prea vulgară, femeia balanţă va opta pentru un material atât preţios, cât şi accesibil şi comod. Pentru că îi place să se simtă senzuală în pat, balanţa va alege un babydoll satinat, roz, alb sau cu flori discrete.
Scorpion
Pasională şi misterioasă, femeia scorpion este un adevărat demon în pat. Ea reuşeşte câteodată chiar să intimideze bărbaţii cu agresivitatea ei în dormitor şi cu dispozitivele din sex shop. Pentru că vrea să se joace cu „prada” şi să obţină plăcere multă şi fulgerătoare, femeia scorpion va investi în chiloţi din dantelă decupaţi în partea din faţă, pentru senzaţii extreme şi viteză la ….decolare.
Citeşte şi Horoscop: Cu ce bărbaţi sexy şi celebri te potriveşti în funcţie de zodie
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!