Horoscop: Ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Fie că îţi plac sutienele cu dantelă, babydoll-urile din satin sau chiloţii comozi, din bumbac, zodia ta îţi influenţează alegerile, fără să ştii. În funcţie de firea ta, care este guvernată de astre, tu îţi alegi zilnic lenjeria intimă sexy sau sport. Iată ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie.
Berbec
Bătăioasă şi sigură pe sine, atât în pat, cât şi în viaţa de zi cu zi, femeia berbec nu se va mulţumi cu o pereche de chiloţi obişnuiţi. Pentru că trebuie să îşi exprime personalitatea vulcanică inclusiv prin lenjeria intimă, berbecului i se potriveşte un costum de poliţistă, cu cătuşe şi chipiu.
Taur
Femeia taur este relativ cuminte şi tradiţionalistă. Pentru că nu se omoară cu lenjeria extravagantă şi preferă un preludiu sub formă de conversaţie inteligentă, în loc de o sesiune de pipăit intens printre şnururi şi şireturi incomode, femeia taur va opta pentru nişte chiloţi de bumbac, cu tăietură clasică (3/4).
Gemeni
Comunicativă şi mai ales jucăuşă, femeia gemeni nu se încurcă atunci când âşi alege lenjeria intimă pentru o seară fierbinte. Pentru că ştie ce vrea şi are de gând să-şi anunţe clar şi răspicat partenerul, femeia gemeni va alege întotdeauna o pereche de chiloţi tanga roşii, cu sau fără puf, dantelă şi fundiţe, dar întotdeauna cu multă atitudine.
Rac
Deşi, la prima vedere, femeia rac poate părea timidă şi retrasă, atunci când rămâne singură cu iubitul ei în dormitor, ea se transformă în altă persoană. Senzuală şi rafinată, femeia rac nu se va mulţumi cu ceva ieftin, atunci când vine vorba de lenjerie intimă. Pentru că este romantică şi plănuieşte atent escapadele sexy, femeia rac va alege mereu lenjeria din dantelă neagră.
Citeşte şi Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!