Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean pe

Crezi sau nu în reîncarnare, astrele ştiu cel mai bine ce fel de viaţă amoroasă ai avut în trecut. Află cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie.
Berbec
Faptul că acum eşti drăcoasă şi o femeie puternică înseamnă că în viaţa anterioară ai fost blândă şi timidă. Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.
Taur
Dacă acum eşti cerebrală şi o fire liniştită, asta e numai pentru că ai dus o viaţă anterioară zbuciumată. Ai murit devreme şi violent, probabil în timp ce fugeai de poliţie pentru vreo fărădelege. Te-ai iubit cu un tâlhar carismatic din Statele Unite, în secolul 19 la început.
Gemeni
Descurcăreaţă şi isteaţă, femeia gemeni a dus o viaţă grea în trecut. Dacă acum este prietenoasă şi şireată, în viaţa anterioară a dus o viaţă grea, cu foamete şi epuizare prin muncă- Ai trăit în Franţa, pe vremea industrializării şi te.ai iubit cu un muncitor într-o fabrică de motoare cu abur.
Rac
Dacă acum eşti intuitivă şi sensibilă, poate chiar romantică şi prea delicată, asta e numai pentru că femeia rac a fost în viaţa anterioară o femeie şef de trib din Indonezia. Te-ai iubit cu şamanul satului şi aţi experimentat cu ciuperci halucinogene.
Citeşte şi Horoscop: Ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"