Horoscop: Unde se duce când te minte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean pe

Toţi bărbaţii au secrete, pentru că, până la urmă, sunt şi ei oameni. Fie că este vorba de o bere cu băieţii, un meci, o petrecere de serviciu sau chiar o…colegă de serviciu, ei ne mint. Află unde se duce iubitul tău atunci când nuţţi spune adevărul.
Berbec
Pasional şi încăpăţânat, dar mai ales, iute la mânie, bărbatul berbec nu minte fără motiv. Probabil îşi face griji pentru tine şi nu vrea să stai acasă cu ochii pe ceas. Dacă îţi spune că a rămas peste program la muncă, berbecul se duce, de fapt, la o bătaie organizată (ajută un prieten să recupereze ceva furat, apără o colegă de iubitul violent).
Taur
Familist şi iubitor de valori tradiţionale, bărbatul taur nu prea minte. Cum îi cam fug ochii după femei, s-ar putea să iasă cu băieţii la agăţat atunci când îţi spune că îşi ajută fratele să care nişte mobilă.
Gemeni
Alunecos şi popular, bărbatul gemeni minte atât de des încât nici el nu mai ştie ce minciună ţi-a spus ţie şi ce trebuia să facă, de fapt. Cum nu-i stă în fire să se fâstâcească, nimic nu-l înfurie mai tare decât să fie prins cu mâţa-n sac. Cel mai bine este să nu-l investighezi prea tare, oricum o să găsească altă metodă să se ascundă de tine.
Rac
Romantic şi sensibil, bărbatul rac nu prea minte, dar atunci când o face, este greu de depistat. Cel mai probabil, atunci când spune că iese şi el cu băieţii la o bere, de fapt, stă peste program ca să fie avansat. Nu trebuie s-ţi faci griji, minciunile lui nu vă pun în pericol relaţia.
Citeşte şi Horoscop: Cum se manifestă când are orgasm în funcţie de zodia lui
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"