Horoscop: Unde faci sex vara asta, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Tu eşti cea mai activă vara asta şi iubitul sau soţul tău abia vor putea ţine pasul cu energia de care debordezi. Pentru că te-ai săturat de clasicul duet: plajă pe litoral, grătar la munte, fii creativă şi propune-i ceva absolut nou. Ce zici de România rurală? Nu e scump, mai ales dacă mergeţi în pensiuni izolate, în zone neumblate. Verdict astral: femeia săgetător va face sex pe un câmp din vârf de munte vara asta.
Capricorn
Tu eşti genul care ştie încă de după Crăciun unde va petrece vacanţa de vară. De obicei plănuieşti din timp totul, mai ales concediile şi nu ieşi din calculele tale sau din schemele complexe pe care le realizezi. De obicei….Cum vara asta simţi nişte fiori suspecţi, de fluturi în stomac sau răzvrătire, vei vrea să ieşi din tipare. Verdict astral: femeia capricorn va face sex într-un parc, pe o bancă vara asta.
Vărsător
Tu eşti prea ocupată cu noutăţile şi cu jobul şi o să te trezeşti târziu că a venit vara şi nu ai planuri de concediu. Vara asta o să ai o idee trăsnită şi pentru că eşti forţată de împrejurări să o iei în pripă, aventura se va dovedi pe măsură. Verdict astral: femeia vărsător va face sex în cort, la un festival internaţional de muzică.
Peşti
Femeia peşti este obişnuită să viseze toată iarna la vacanţe exotice, pentru ca vara să o petreacă acasă, la părinţi, la ţară, la bunici sau să aleagă o destinaţie comodă. Ei bine, vara lui 2013 te găseşte entuziasmul şi cum fondurile îţi permit şi iubitul este binevoitor, nu ai decât să-ţi faci bagajele. Verdict astral: femeia peşti va face sex sălbatic într-un hamac din junglă vara asta.
Citeşte şi Horoscop: Cum se comportă în pat în funcţie de ziua naşterii
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!