Horoscop: Ce poziţii trebuie să încerci pe plajă vara asta, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Focoasă şi foarte atentă la mişcările din aşternut, tu ştii foarte bine că vara lui 2013 va fi una fierbinte. Dacă eşti singură, vei întâlni cel puţini trei tipi hot la mare din care ai voie să alegi…câţi vrei. Dacă ai un iubit, te va surprinde cu mişcările învăţate recent dintr-un film deocheat. Garantat că o să-ţi placă. Poziţie de încercat la vară: linguriţa pe nisip.
Fecioară
Fecioarele au parte de mai puţină pasiune în această vară, dar nu te descuraja. Faptul că vei avea o vară mai liniştită nu înseamnă că te vei plictisi la mare, dimpotrivă. S-ar putea să ai parte de partide toride cu dragostea vieţii tale. Poziţie de încercat la vară: woman on top (femeia deasupra).
Balanţă
Tu vei întâlni dragostea adevărată chiar la mare, pe plajă. Să nu te laşi amăgită: tipul cel sexy care te-a agăţat cu un cocktail la şezlong nu e un bărbat serios. Dacă vrei aventură, poţi să-l alegi fără dureri de cap. Dacă vrei dragoste şi o relaţie stabilă, aşteaptă până ocheşti tu un tip cuminte şi drăguţ, chiar dacă nu are pectoralii perfect conturaţi. Poziţie de încercat la vară: 69.
Scorpion
Vara asta înseamnă pentru tine un singur lucru: sex fierbinte la malul mării. Indiferent dacă te duci la mare însoţită sau dacă vii singură, la agăţat cu fetele, mesajul e clar: vei avea parte de multă acţiune în pat. Nu uita de protecţie şi nu lua acasă chiar pe primul venit. În rest, spre toamnă s-ar putea să cunoşti un tip sensibil care te va potoli, măcar pentru o vreme. Poziţie de încercat la vară: woman on top invers (stai deasupra cu spatele la el).
Citeşte şi Numerologie: Numere cu noroc, numere cu ghinion
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!