Horoscop: Ce fetișuri ciudate are, în funcție de zodia lui. Află-i secretul!

De Diana Zagrean pe

Săgetător
Bărbatul Săgetător separă sexul de emoţii, aşa că tinde să facă repede pasiuni pentru diverse practici sexuale în care primează partea fizică. Fanteziile lui întruchipează aventuri de-o noapte în care partenera este mereu alta, iar experienţele mereu noi şi surprinzătoare.
Are multe fetişuri. Practic fiecare partidă ar putea deveni scenariu de film porno, chit că odată preferă să te îmbraci în latex şi să-l disciplinezi, iar cu altă ocazie face pe profesorul, timp în care tu eşti costumată în şcolăriţă. Fă-I o surpriză și adu în pat tot felul de jucării sexual de la sex shop. Va fi atât de încântat încât va merita efortul. În plus, te vei distra copios încercând tot felul de poziții sau fantezii.
Capricorn
Bărbatul Capricorn adoră să aplice disciplina şi în pat. Are un fetiş pentru tehnicile sadomasochiste, în special pentru umilirea partenerei. Dacă vrea să te lege, nu spune nu din prima, poate o să-ți placă.
Este incitat şi de influenţa materială, aşa că multe dintre fanteziile lui implică sexul cu o prostituată. Aşadar, el are nevoie în pat de o femeie suficient de încrezătoare, încât să nu-i fie ştirbită stima de sine atunci când este tratată ca un obiect sexual.
Vărsător
Se spune că este cel mai neconvenţional nativ, iar acest lucru se reflectă şi în viaţa lui sexuală. Pentru început preferă orice alt tip de relaţie în afara celei monogame: relaţii la distanţă, bazate doar pe sex, cu mai mulţi parteneri. Are un fetiş pentru cybersex, căci găseşte fascinantă interacţiunea sexuală neobişnuită prin internet dintre doi oameni.
În general, Vărsătorul găseşte plăcerea maximă în lucruri interzise. Prin urmare, du-l la operă sau într-un loc de fițe, elegant și sugerează-I o partidă fierbinte după cortină, în baie sau într-o debara. Va fi atât de excitat, că nu veți avea timp să fiți prinși de agenții de securitate.
Pești
Cel mai cunoscut fetiş al acestui nativ este cel pentru picioare, dar Peştii mai au şi alte plăceri ieşite din comun. Pentru început, îi poţi satisface fără un contact fizic propriu-zis.
Adoră să fie tachinaţi, mai ales în plan mental.
Poţi începe prin a-i povesti cea mai arzătoare fantezie pe care o ai privindu-l fix în ochi, mai apoi văzându-ţi de ale tale, fără a continua jocul.
Poți încerca să porți niște cizme cu tocuri amețitoare și o fustiță foarte scurtă, dacă vezi că îi place, întreabă-l ce și-ar mai dori….o să te surprindă plăcut.
Citește și Fetişuri sexuale: Ce bizarerii te excită?
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3