Horoscop: Ce fetișuri ciudate are, în funcție de zodia lui. Află-i secretul!

De Diana Zagrean pe

Leu
Leului îi place să se dea în spectacol, să fie adorat şi aplaudat pentru prestaţia lui sexuală. Aşadar, în fanteziile sale, partenera îşi manifestă bucuria de a face sex cu el într-un mod zgomotos. Leul are însă un fetiş şi pentru practicile mai exhibiţioniste.
Îi place să se ştie urmărit şi admirat. N-ar spune nu dacă i-ai propune să-i faci câteva poze din unghiuri mai intime şi nici dacă l-ai provoca să faceţi sex în locuri publice…. Cum vremea este déjà îndurătoare, pune o fustă scurtă fără lenjerie intimă și hai în parc seara.
Fecioară
Bărbatului Fecioară îi place să joace rolul cavalerului în armură strălucitoare, care n-are niciun fetiş ciudat. De la el ai parte însă de cele mai mari surprize, căci Fecioara este unul dintre cei mai perverşi nativi din zodiac.
Bărbatul Fecioară frecventează cel mai des barurile de striptease şi are un fetiş pentru scenariile în care face pe elevul. În fanteziile lui, partenera de sex este întodeauna o femeie matură şi experimentată, care îl învaţă tainele sexului.
Îmbracă niște haine mai..serioase, pune-ți ochelari și prinde părul într-un coc obraznic. Tot ce îți trebuie este o riglă în mână și abia va aștepta să-l scoți la tablă.
Balanță
Ce vrea în pat un bărbat Balanţă? Fetişurile lui ţin de aspectul tău, aşa că investeşte serios în lenjerie sexy cât mai inventivă. Trebuie să întruchipezi o imagine după care el tânjeşte.
Dacă îi arăţi ceva ce merită văzut după standardele lui, nu se va sfii să îţi îndeplinească toate dorinţele, lăsând plăcerea lui pe plan secund. Fetişul său voyeuristic îl face să aibă o preferinţă şi pentru filmarea partidelor de sex. Dacă nu te simți confortabil să fii filmată, se va consola şi cu o oglindă în care să se poată uita cât timp faceţi sex.
Scorpion
Sexualitatea Scorpionului cuprinde multe elemente „inacceptabile”. Scorpionul te controlează în timpul sexului şi fizic şi emoţional. Fetişul său pentru putere se manifestă în mai multe feluri, chit că va încerca să te asfixieze în timp ce te sărută suav sau să te pună la punct cu vorbe fără pudoare.
Trebuie să ştii că are o slăbiciune pentru sexul anal. Totodată, o fantezie comună a Scorpionilor este cea în care întruchipează un vampir, căci sângele şi frica inspirată li se par extrem de erotice. Dacă nu-ți surâde ideea de a avea vânătăi, spune-I de la început care sunt limitele. Te poți preface ușor speriată, pentru a-I mări plăcerea, dar cât să nu se sperie că îți face rău.

Citește și Cele mai ciudate 25 de fetişuri sexuale
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3