Horoscop: Cât de mult sex face de 1 mai în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean pe

Săgetător
Activ şi energic, bărbatul săgetător vrea să facă 100 de lucruri de 1 mai. Vrea la mare cu colegii de la birou, vrea la munte, la grătar, la ştrand la deschidere şi în club, la party. Cel mai bine este să-i aminteşti că şi tu îl vrei, gol, fierbinte şi gata de acţiune. Eventual printr-un sms obraznic, după care să-l aştepţi gata de atac.
Capricorn
Bărbatul capricorn poate pare mai ursuz şi tăcut, dar asta se opreşte atunci când se apropie mini vacanţa de 1 mai. Aproape că nu-l mai recunoşti: Vorbeşte mult, dă telefoane, face planuri, cumpărături şi mult mai mult sex. O să te surprindă cât de vioi este în zilele libere, odihnit şi …vertical. Ai face bine să-ţi iei vitaminele!
Vărsător
Vărsătorii vor fi foarte atenţi la evenimentele mondene: ce cluburi se deschid de 1 mai la mare, cine sunt vedetele invitate, unde este cel mai fierbinte hotspot. Dacă vrei să-i captezi atenţia, cumpără-ţi o ţinută nouă de club, foarte provocatoare şi vino după el în club. O să rămână mască, o să uite de animatoare şi o să îţi propună lucruri obraznice.
Peşti
Liniştit şi idealist în general, bărbatul peşti visează la un 1 mai calm, alături de câţiva prieteni, poate la un picnic la pădure. Cum nu e fan al litoralului aglomerat, nu îl pisa la cap cu cluburile şi dezmăţul. Mai bine îi propui să mergeţi într-o excursie cu câţiva prieteni, cu cortul, undeva prin ţară. Seara, aşteaptă-l ca o zână a codrilor şi îţi va arăta recunoştinţa lui.
Citeşte şi Horoscop: Ce spune după sex în funcţie de zodia lui
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3