Horoscop: Cât de mult sex face de 1 mai în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean pe

Leu
Bărbatul leu are o personalitate puternică şi este mereu pregătit de „una mică”. Dacă vrea să meargă la grătar cu bere şi mici cu băieţii, tu vei sfârşi tocând roşii, aşa că mai bine îi sugerezi că ai avea chef de nişte nebunii prin dormitor. Va renunţa la ambiţie şi la bere pentru a-ţi arăta că poate „munci” de 1 mai între cearşafuri.
Fecioară
Bărbatul fecioară este tradiţionalist şi cam anost, uneori. Să nu te mire dacă planurile lui pentru 1 mai includ un televizor, un castron de popcorn, câteva beri la frigider şi pe tine în bucătărie, cu şorţul pus şi mânecile suflecate. Nu-i spune nu, dar nu purta nimic pe sub şorţ şi de suflecat, suflecă-i lui pantalonii. Dacă tot staţi acasă, măcar să aveţi parte de sex sălbatic.
Balanţă
Balanţele sunt interesate de aventuri de 1 mai, aşa că s-ar putea să-ţi propună ceva inedit. Nimic nu e exclus, mai ales că nivelul lui de energie este la cote maxime în ultimele zile. Fii pregătită pentru aventuri exhibiţioniste, prin parcări aglomerate, pe plaja plină de oameni sau chiar pe crestele munţilor. Ai grijă să nu te accidentezi şi ia şi nişte lubrifiant, că vei avea de lucru.
Scorpion
Dacă vă cunoaşteţi de ceva timp, ştii cât de mult chef are pentru sex în zilele libere, când se poate odihni în voie. Anul acesta, bărbatul scorpion îşi va lua concediu legat, de 1 mai şi de Paşte, aşa că fii pregătită pentru un adevărat maraton.
Citeşte şi Horoscop: Va accepta să-ţi facă sex oral? Vezi ce spune zodia lui!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3