Horoscop: Ce păcate faci în Postul Paştelui în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Mereu activă şi energică, femeia scorpion se va simţi foarte slăbită în Postul Paştelui. Pentru că dieta s-a restrâns simţitor, la fel vor face şi bateriile tale, obişnuite să meargă la capacitate maximă. Păcatul tău astral dacă eşti născută în săgetător: o să uiţi de post şi o să mănânci o friptură zemoasă înainte de sală.
Capricorn
Femeie serioasă şi nu foarte zglobie, obişnuită să se abţină, din multele diete pe care le-a ţinut cu succes, capricornul se va trezi copleşită de dorinţe noi. Pentru că noul tip de la administrativ îţi surâde cum nimeni n-a mai făcut-o, vei cădea în păcat. Păcatul tău astral dacă eşti născută în capricorn: îţi vei însela iubitul cu un tip nou.
Vărsător
Zglobie şi mereu în priză, femeia vărsător se va simţi slăbită de la post. Pentru că mereu are multă treabă şi nu stă locului o clip, vărsătorul nu va ceda sub presiunea poftelor de dulce. Dar s-ar putea să observe cât de sexy este iubitul sau soţul unei prietene vechi. Păcatul tău astral dacă eşti născută în vărsător: pofteşti la bărbatul unei prietene.
Peşti
Cuminte şi credincioasă, femeia peşti nu se va clinti în Postul Paştelui: nu va mânca de dulce, va respecta poruncile şi se va abţine de plăceri ale trupului. Totul până când o să vadă o tarabă plină de căpşuni la iaţă, exact când nu mai are deloc bani la ea. Păcatul tău astral dacă eşti născută în peşti: vei fura câteva căpşuni din piaţă.
Citeşte şi Horoscop: Cum să te înţelegi cu fostul în funcţie de zodia lui
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!