Horoscop: Ce păcate faci în Postul Paştelui în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Vanitoasă şi foarte mândră de tine, uiţi adesea că Postul Paştelui înseamnă cumpătare şi gânduri mai curate. Tentaţia de a fi mereu centrul atenţiei te depăşeşte şi chiar dacă ţii post, vei călca strâmb în final. Păcatul tău astral dacă eşti născută în leu: bârfeşti invitaţii de la o petrecere.
Fecioară
Calculată şi riguroasă de obicei, femeia fecioară va avea ceva de suferit în timpul postului. Pentru că nu mai poţi critica pe toată lumea, dar ţii post şi eşti mai frustrată ca de obicei, vei cădea sigur în păcat la un moment dat. Păcatul tău astral dacă eşti născută în fecioară: o să minţi ca să nu fii certată.
Balanţă
Echlibrată şi liniştită din fire, balanţa va avea de furcă şi ea în Postul Paştelui. Pentru că este destul de activă în aşternuturi şi are un partener destul de..viril, balanţa nu va rezista prea mult în abstinenţă. Păcatul tău astral dacă eşti născută în balanţă: îi vei face sex oral iubitului în timpul postului.
Scorpion
Senzuală şi foarte sigură pe ea, femeia scorpion se pierde când trebuie să se abţină. Obişnuită să facă numai ce vrea ea, femeia scorpion va păcătui din prea multă pasiune. Păcatul tău astral dacă eşti născută în scorpion: vei face sex anal cu iubitul tău.
Citeşte şi Horoscop: Cum se comportă la beţie în funcţie de zodia lui
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!