Horoscopul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

De Diana Zagrean pe

Saci Perere (mai)

Cei născuţi în luna mai au parte de protecţia unui elf negru poznaş, cu un singur picior, care face mereu prostii şi este cauza tuturor problemelor în fermele amazoniene. Dacă reuşeşti să-i furi şapca roşie, elful îţi îndeplineşte o dorinţă. În 2013, cei protejaţi de Saci vor avea parte de mutle aventuri de o noapte, parteneri creativi în pat şi vor descoperi poziţii noi.

Boto (iunie)

Delfinul magic Boto se transformă noaptea într-un tânăr sexy, pentru a vrăji fetele tinere (un fel de zburător). Amazonienii protejaţi de Boto sunt foarte iubăreţi, dar înşală adesea şi sunt fustangii cam toată viaţa. În 2013, cei născuţi sub protecţia lui Boto vor avea parte de mult sex de calitate, mai ales la începutul verii.

Curupira (iulie)

Zeu al pădurilor şi animalelor sălbatice, Curupira protejează toţi oamenii născuţi în luna iulie şi pe toţi iubitorii de natură. Urăşte vânătorii şi ţapinarii şi încearcă mereu să facă bine celor pe care îi protejează. În 2013, cei născuţi sub semnul lui Curupira vor întâlni marea dragoste şi vor descoperi că jucăriile sexuale nu sunt ceva ruşinos sau tocmai interzis.

Mapinguari (august)

Varianta amazoniană a lui Yeti, zeul Mapinguari apără oamenii născuţi în luna august şi pe toţi cei care amână totul pentru mai târziu. Considerat de triburile amazoniene ultimul supravieţuitor al speciei de leneşi uriaşi, Mapinguari va aduce un 2013 calm şi liniştit, fără aventuri în aşternut.
Citeşte şi Horoscop sexual: Ce fel de vibrator ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3