Horoscop: Care este talentul tău secret în pat, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Fire activă şi foarte jucăuşă în pat, femeia săgetător nu trebuie să se plictisească niciodată. Pentru că îi place să aibă emoţii şi să simtă adrenalina, chiar şi între aşternuturi, ea va surprinde bărbaţii cu ceva absolut neaşteptat. . Dacă eşti născută în zodia săgetător şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este latura BDSM. Dacă găseşti bărbatul potrivit, vei scoate din sertar biciul, cătuşele şi costumul din latex negru.
Capricorn
Cuminţică şi rezervată, femeia capricorn doar pare unoeir acră. Fiind mai calculată şi serioasă, ea nu renunţă totuşi la latura pasională, adânc ascunsă în fiinţa ei. . Dacă eşti născută în zodia capricorn şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este pasiunea de nestăvilit. Cu ea e greu până o aduci la extaz, după aceea capricornul va prelua conducerea şi te va duce în al nouălea cer.
Vărsător
Zăpăcită şi campioană la multitasking, femeia vărsător este o împătimită a modei, chiar şi în pat. Pentru că este foarte activă, ea nu vrea să facă acelaşi lucru de două ori sau să stea în aceeaşi poziţie de mai mutle ori. . Dacă eşti născută în zodia vărsător şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este creativitatea. Dacă ai un partener pe măsură şi experimentaţi mult, tu vei fi cea care inventează poziţii noi sau care propune locuri noi de exprimare a pasiunii.
Peşti
Romantică şi sensibilă, femeia peşti nu va accepta niciodată un menage a trois, dar s-ar putea să te surprindă cu alte talente ascunse. . Dacă eşti născută în zodia peştişi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este rezistenţa. Deşi nu eşti inovatoare sau foarte flexibilă, tu vei rezista la maratoane de ore întregi şi-l vei face fericit pe bărbatul care nu se mai poate sătura de tine.
Citeşte şi Horoscop săptămânal: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 11-17 martie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3