Horoscop: Care este talentul tău secret în pat, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Pasională şi vanitoasă, femeia leu nu acceptă să i se spună ce să facă. Asta include şi activităţile din dormitor. Dacă eşti născută în zodia leu şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este curiozitatea. Aşa cum se spune despre feline, firea mereu interesată de ce e nou va fi pe placul bărbaţilor aventuroşi.
Fecioară
Calculată şi foarte critică, mai ales în pat, femeia fecioară face multe mofturi în dormitor, încă de la începutul relaţiei. Dacă bărbatul trece peste orgoliul masculin şi acceptă să îl cerţi mereu, el va avea parte de o surpriză. Dacă eşti născută în zodia fecioară şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este transformarea. Din critic şi mofturos şef, femeia fecioară se trasnformă într-un mieluşel lângă bărbatul potrivit.
Balanţă
Lenesă şi totuşi inovativă în pat, femeia balanţă nu se încurcă în minciuni atunci când vine vorba de propria satisfacţie. Deşi face destule nazuri şi nu este uşor de mulţumit, pentru că îşi doreşte în primul rând mult confort, femeia balanţă are şi surprize pentru bărbaţii dornici să îşi încerce norocul. Dacă eşti născută în zodia balanţă şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este flexibilitatea. Deşi sunt leneşe, femeile balanţă devin adevărate atlete în pat.
Scorpion
Pasională şi misterioasă, femeia scorpion nu îşi trădează stilul nici în dormitor. Caldă şi mereu pusă pe fapte, dar geloasă şi posesivă, femeia scorpion are un atu despre care puţini ştiu că există. Dacă eşti născută în zodia scorpion şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este timiditatea. Deşi pari agresivă în pat şi foarte sexy, totul este doar o mască sub care ascunzi teama de a-l dezamăgi în aşternuturi.
Citeşte şi Horoscop: Cât de mult îl afectează lipsa sexului în funcţie de zodia lui
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3